madzik01 26.04.05, 06:31 WitamCie! Ja tez jestem z Zabrza. U kogo sie leczysz bo ja juz mam 2-go gin i nadal nie jestem zadowolona. Gdzie robilas test na wrogosc sluzu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: Do pszczolka2 !!! 26.04.05, 09:16 Witaj W Katowicach u dr.Buchacza nr.tel.602-330-666 A lecze się w Klinice Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej PROVITA w Katowicach u dr.Tomanka, bardzo sobie chwale tamtejszych lekarzy, są naprawde dobrymi specjalistami. Wcześniej jeździłam do dr.Skrzypulec z Mikołowa. Powodzenia w dalszym leczeniu, obyś znalazła lekarza, który zajmie się Tobą tak jak należy i tak jak na to zasługujemy Życzę z całego serca abyś długo nie musiała czekać na II tłuste krechy. Pozdrawiam,Ola 34 cykl starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
madzik01 Re: Do pszczolka2 !!! 26.04.05, 13:35 Dzieki za informacje!! Czy mozesz mi podac nr telefonu i adres Provity? Ile biorą za wizytę z usg? Slyszalam o doktorze Horaku, czy on nie jest czasem z Provity? Pozdrawiam! Tobie tez zycze powodzenia! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Do pszczolka2 !!! 26.04.05, 14:32 To jest link do strony PROVITY, poczytaj sobie a napewno dużo się dowiesz. Dr.Horak tam nie przyjmuje. Za to przyjmuje w Przychodni Przyszplitalnej w Bytomiu na ul.Batorego. I w tamtejszej Klinice. Osobiście prowadził mnie gdy byłam w Klinice w Bytomiu na laparoskopii. Miłego czytania... www.klinikanieplodnosci.pl/ Pozdrawiam,Ola 34 cykl starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
kicorek Re: Do pszczolka2 !!! 21.06.05, 11:29 Pszczolka, przepraszam, że Wam wchodzę w wątek, ale tak tylko chcialam Ci powiedzieć, ze ja też właśnie zrezygnowałam z usług prof. Skrzypulec na rzecz dr Tomanka z Provity. Ciekawe. Laparoskopia w Bytomiu już za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do Kicorek !!! 21.06.05, 14:17 kicorek napisała: > Pszczolka, przepraszam, że Wam wchodzę w wątek, ale tak tylko chcialam Ci > powiedzieć, ze ja też właśnie zrezygnowałam z usług prof. Skrzypulec na rzecz > dr Tomanka z Provity. Ciekawe. Ja też zrezygnowałam z usług prof. Skrzypulec na rzecz Provity Odpowiedz Link Zgłoś
otylka1 Re: Do pszczolka2 !!! 21.06.05, 10:14 W Zabrzu jest świetny fachowiec, który nam pomógł (teraz problemem jest kolor kupek) - jest nim prof. Piotr Skałba (gabinet na De Gaule'a - róg z Roosvelta). Wcześniej 3 lata zmarnowalismy u pewnego "zabrzańskiego gwiazdora" - którego nazwisko trudno mi wymienić bez dołączenia wiązanki nieprzyzwoitości ( a to mogłoby spowodować usunięcie wypowiedzi). Prof może nie powala powierzchownością)) ale wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś