aga286 04.05.05, 12:19 Witajcie, moje pytanko to czy któraś miała stymulacje do IUI na gonadotropinach? Ja mam taka mieć bo na clo nic nam nie wychodzi. Ile kosztują w przybliżeniu takie leki? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: IUI na gonadotropinach 08.05.05, 13:36 Ja miałam jedna IUI tylko na clo (nie wyszła) a drugą na clo i menogonie (kilka ampułek) - udała się. Jedna ampułka kosztowała 75 zł ===== maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: IUI na gonadotropinach 09.05.05, 10:19 Ja miałam IUI na gonadotropinach(pierwsza IUI na CLo nie wyszła). Schemat stymulacji był następujący: zastrzyk z Menopuru 3,5,7,9 dc, 1/4 Clo 3 - 7 dc. Jeden zastrzyk Menopuru kosztował 87 zł (w aptece w Warszawie na Madalińskiego). Niestety, ta IUI też nie wyszła, ale trzymam kciuki za Twoją. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aga286 Re: IUI na gonadotropinach 09.05.05, 10:40 ja od 5-11 dc mam zastrzyki Puregonu i dzisiaj tj 9dc zaobserwowałam śluz, wcześniej po clo w ogóle go nie było. W czwartek jadę na USG a potem pewnie w piątek albo w sobotę na IUI. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
marmon29 Re: IUI na gonadotropinach 09.05.05, 22:54 bo clo uposledza endometrium i śluz, ale może jeszcze ktoś coś podpowie dziewczyny? M. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: IUI na gonadotropinach 10.05.05, 11:57 Zamiast menopuru może być menogon. Tylko menogonu w Polsce się nie dostanie. Jest bardzo tani w czeskim Cieszynie po 45 zł chyba a menopur w Polsce po koło 100 zł. Ja będę się przygotowywała do ivf i będę jechała po leki tam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga286 Re: IUI na gonadotropinach 10.05.05, 12:56 Mam nadzieję, że tym razem się uda i nie będę musiała stosować żadnych innych tableket ani zastrzyków. A swoją drogą kurcze dlaczego ceny wszystkich tych leków sa takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś