niunia90 13.05.05, 07:03 No i po wszystkim!!! Koniec nadziei, koniec oczekiwania... Mam nadzieję, że wam się uda. Życzę wam tego z całego serca, bo wiem jak boli ta jedna kreska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neja Re: II kreski???-nie tym razem!!!! 13.05.05, 08:57 niunia może zróbjednak betę te wszystkie testy sikane nie zawsze dają prawidłowe wyniki... który dzień po IUI jesteś ? Przyszła @ ? Jeśli jeszcze nie przyszla nic nie jest przesądzone... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: II kreski???-nie tym razem!!!! 13.05.05, 09:01 @ ma przyjść jutro, ale nigdy nie miałam w terminie. raczej spodziewam się jej koło wtorku. A dzisiaj jest 14 d po IUI. I robiła,m ten sam test co dudek, więc.... oczywiście czekam na @, ale jestem na 99,9999% pewna, że przyjdzie!A potem drugie podejście. Tak szybko się nie poddam! Dziękuję za pocieszenia. I tak zniosłam to lepiej niż mogłam przypuszczać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: II kreski???-nie tym razem!!!! 13.05.05, 10:33 Niunia , kochana, trzymaj się, Tobie się uda również, nie tym razem po prostu. Przytulam Cię mocno. Inga Odpowiedz Link Zgłoś