Dodaj do ulubionych

Polecam!!!

21.05.05, 16:02
Chyba dobrze trafiłam do was. Podaję strony bociana. Bardzo mi pomogły. Można
dużo poczytać o problemach ciążowych, niepłodności i ich przyczynach, itp.
Polecam.
www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums
Obserwuj wątek
    • rp4 Re: Polecam!!! 22.05.05, 18:31
      up
    • invicta1 Re: Polecam!!! 22.05.05, 18:35
      większość z nas zna Boćka
      dzięki
    • katka113 Re: Polecam!!! 23.05.05, 09:37
      Znam boćka, mam tylko problem z zalogowaniem się więc nie mogę w nim aktywnie
      uczestniczyc a jedynie podczytywać
      • bestiaaa Re: Do Katka 23.05.05, 09:40
        No to mamy ten sam problem.Za nic mi się nie udaje
        • agat78 W czym problem? 23.05.05, 09:44
          Ja nie mam tam z niczym problemu? Wczym macie dziewczyny problem? Może pomogę.
          • bestiaaa Re: W czym problem? 23.05.05, 09:51
            Wciąż wywala mi jakiś błąd.I tak próbuję i próbuję i nic
          • katka113 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:01
            Przychodzi informacja:
            Błąd aktywacji nowego użytkownika
          • agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:17
            Może nie wypełniłyście wszystkich pół potrzebnych do zalogowania, albo już
            istnieje osoba o takim nicku, który wybrałyście. Ja też na początku miałam
            podobny problem, ale to było tak dawno, że nie pamiętam co zrobiłam, że mi się
            udało.
          • agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:21
            Przed chwilą założyłam jeszcze jedno konto koleżance bez problemu. Nie wiem co
            u Was jest nie tak. Wchodzcie w Zaloguj. Wpisujecie nick i hasło i wciskacie
            rejestrację nowego użytkownika. Pokazuje się Wam następne okienko, gdzie
            wpisujecie nick, adres email, hasło 2 razy i wciskacie ok. Na podany adres
            przyjdzie do Was link, przez który w ciągu 24 godz. musicie aktywować konto i
            już.
            Pozdrawiam
            • katka113 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:39
              wszystko się zgadza no i link przychodzi ekspresowo, tylko że po kliknięciu
              otwiera się strona bocianowa z informacją : "Błąd aktywacji nowego
              użytkownika". Przed chwilą spróbowałam jeszcze raz i znowu ta sama śpiewka
              • agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:58
                To może juz jesteś zaaktywowana i dlatego tak wychodzi. Spróbuj normalnie się
                zalogować jako stały użytkownik: nick i hasło.
              • agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 11:07
                Jak Ci się nie uda to wejdź na tej stronie na FAQ i tak sa pytania i odpowiedzi.
                Powodzenia
              • beatrice73 Re: W czym problem? 23.05.05, 11:18
                mam to samo, wszystko do momentu linku sie zgadza a potem blad uzytkownika albo
                cos w tym stylu
                a jak probuje raz jeszcze to okazuje sie ze ktos ma juz taki mail... pewnie ze
                ma, ja, tylko ze nie moge sie zalogowac i tak siedzie w blednym kolku sad
                • agnesta Re: W czym problem? 23.05.05, 12:30
                  Miałam podobny problem. Link który dostałam nie był podświetlony w całości. Nie
                  wystarczy kliknąć w niego tylko trzeba go w całości skopiować w pole adresu
                  łącznie z tą niepodświetloną częścią. Dajcie znać czy się udało.
                  • beatrice73 agnesta, udalo sie !!! 23.05.05, 12:49
                    dzieki
                    pozdrawiam smile
    • rp4 U mnie jest idealnie- 24.05.05, 14:31
      Wszystko "chodzi"... i łączy się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka