rp4 21.05.05, 16:02 Chyba dobrze trafiłam do was. Podaję strony bociana. Bardzo mi pomogły. Można dużo poczytać o problemach ciążowych, niepłodności i ich przyczynach, itp. Polecam. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka113 Re: Polecam!!! 23.05.05, 09:37 Znam boćka, mam tylko problem z zalogowaniem się więc nie mogę w nim aktywnie uczestniczyc a jedynie podczytywać Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaaa Re: Do Katka 23.05.05, 09:40 No to mamy ten sam problem.Za nic mi się nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 W czym problem? 23.05.05, 09:44 Ja nie mam tam z niczym problemu? Wczym macie dziewczyny problem? Może pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaaa Re: W czym problem? 23.05.05, 09:51 Wciąż wywala mi jakiś błąd.I tak próbuję i próbuję i nic Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:01 Przychodzi informacja: Błąd aktywacji nowego użytkownika Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:17 Może nie wypełniłyście wszystkich pół potrzebnych do zalogowania, albo już istnieje osoba o takim nicku, który wybrałyście. Ja też na początku miałam podobny problem, ale to było tak dawno, że nie pamiętam co zrobiłam, że mi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:21 Przed chwilą założyłam jeszcze jedno konto koleżance bez problemu. Nie wiem co u Was jest nie tak. Wchodzcie w Zaloguj. Wpisujecie nick i hasło i wciskacie rejestrację nowego użytkownika. Pokazuje się Wam następne okienko, gdzie wpisujecie nick, adres email, hasło 2 razy i wciskacie ok. Na podany adres przyjdzie do Was link, przez który w ciągu 24 godz. musicie aktywować konto i już. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:39 wszystko się zgadza no i link przychodzi ekspresowo, tylko że po kliknięciu otwiera się strona bocianowa z informacją : "Błąd aktywacji nowego użytkownika". Przed chwilą spróbowałam jeszcze raz i znowu ta sama śpiewka Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 10:58 To może juz jesteś zaaktywowana i dlatego tak wychodzi. Spróbuj normalnie się zalogować jako stały użytkownik: nick i hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: W czym problem? 23.05.05, 11:07 Jak Ci się nie uda to wejdź na tej stronie na FAQ i tak sa pytania i odpowiedzi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: W czym problem? 23.05.05, 11:18 mam to samo, wszystko do momentu linku sie zgadza a potem blad uzytkownika albo cos w tym stylu a jak probuje raz jeszcze to okazuje sie ze ktos ma juz taki mail... pewnie ze ma, ja, tylko ze nie moge sie zalogowac i tak siedzie w blednym kolku Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: W czym problem? 23.05.05, 12:30 Miałam podobny problem. Link który dostałam nie był podświetlony w całości. Nie wystarczy kliknąć w niego tylko trzeba go w całości skopiować w pole adresu łącznie z tą niepodświetloną częścią. Dajcie znać czy się udało. Odpowiedz Link Zgłoś