kmalczyk 05.06.05, 22:22 czy znacie osoby ktore mialy okres i byly w ciazy. chcialabym wiedzic ja mam juz 2 cykl slabe @. I sie zastanawiam czy to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika85 Re: @ a ciąża 05.06.05, 22:29 Czesc, tak jest to mozliwe ze masz okres a jestes w ciazy. Moja kolezanka miala 2 miesiace okres, myslala ze nie jest w ciazy(rowniez lekarz jej mowil ze napewno nie ejst w ciazy) a potem sie okazalo ze jest juz w 3 miesiacu. No i ma córeczke sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: @ a ciąża 06.06.05, 07:36 z opowieści mojej babci, ktora urodziła cztery córki, miała zawsze przez pierwsze cztery miesiące krwawienia jak @ Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin78 Re: @ a ciąża 06.06.05, 14:50 Jeśli masz wątpliwości to zrób test ciążowy. Czasami dochodzi w trakcie ciąży do krwawień w terminie miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: @ a ciąża 06.06.05, 15:00 pewnie ze znam- moja przyjaciolka na przyklad ale czemu po prostu nie zrobisz testu?, w tym momencie kazdy wskaze ci 2 kreski, jesli faktycznie to ciaza, czego zycze ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze_z_sadu Podwyższona temperatura 07.06.05, 11:46 Jeśli mierzysz temperaturkę to w takim przypadku nie spada ona, jak zwykle przed @ lub na jej początku tylko nadal jest wysoka. Utrzymująca się wysoka temperatura = najczęściej ciąża Odpowiedz Link Zgłoś