anulka49 08.06.05, 13:18 Witam wszystkich, mam problem, dostałam skierowanie na kolposkopie, bo mam brzydką nadżerkę,i zakażenie jakieś grzybiczne, od roku leczą mnie bromergonem i luteiną, boję się, ze to może być rak.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:19 Anulka, ale co ma bromergon i luteina do nadżerki? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka49 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:21 no wiem że nic, ale czytałam, że jak się bierze takie leki to zwiększa to ryzyko zachorowania na raka, cholera już nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:36 Kolonoskopia, to jak wiem, bo miałam robione jest to badanie odcinka jelita grubego, więc zastanawiam się dlaczego do nadżerki ktoś chce wykonać takie badanie...? Może masz mieć zrobioną Krioterapie czyli zamrażanie nadżerki? Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
anulka49 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:42 nie, to koposkopia, a cytologie mialam robiona rok temu i byla 2 grupa, wtedy tez móiła ginka, że jest nieładna, cholera chyba się boję.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:44 najważniejsze nie panikuj mojej kumpelce wyszła 3 grupa, pobrali wycinek, wyleczyła stan zapalny i wszystko okazało się niegroźne-teraz znowu ma dwójkę-jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: kolposkopia 08.06.05, 13:45 Anulka, Ja przed HSG miałam robioną cytologie i miałam 3 grupe, wyleczyli Mi antybiotykiem 2 x 2 tabl. dopochwowo i wszystko ok. Nie bój się, czasami wykonuje się to badanie dla pewności. Powodzenia. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: hihi Pszczólka nie te rejony:))) 08.06.05, 13:46 Troszke śmiesznie też musi być na naszym forum hihihi. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
anulka49 Re: hihi Pszczólka nie te rejony:))) 08.06.05, 13:47 a jak mi wyjdzie gorsza grupa? Cholera zbułam prolaktynę, to mi to wyskoczyło Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: hihi Pszczólka nie te rejony:))) 08.06.05, 13:49 anulka49 napisała: > a jak mi wyjdzie gorsza grupa? teoretycznie gdyby przebadać wszystkie dziewczyny z forum na tę okoliczność, to każdej mogłaby wyjść gorsza grupa, ale NIE MUSI i większości NIE WYJDZIE musisz się zbadać, teraz spokojnie, jakby co, to wtedy bedziemy się martwić trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
anulka49 Re: hihi Pszczólka nie te rejony:))) 08.06.05, 13:57 dziekuję ci, nawet nie wiesz jak takie słowa pomagają, dobry z Ciebie człowiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: hihi Pszczólka nie te rejony:))) 08.06.05, 13:51 Zobacz po wyleczeniu stanu zapalnego przed hsg była 3 grupa, to był wrzesień, a przed laparo 1 grupa, a to był grudzień. Więc po co się zamartwiasz na zapas. Zbadaj się, a dowiesz się wszystkiego. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
madzia301 Re: kolposkopia 08.06.05, 14:44 Najważniejsze, że zrobią Ci to badanie. Też je miałam i okazało sie, że alarm był fałszywy, u Ciebie też tak będzie, a będziesz miała pewność, że spawdziłaś, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś