invicta1 10.06.05, 10:23 w niedziele 29 dc mogłabym już zrobić wiarygodny, ale jak mam iść kupić to mi się robi niedobrze-ale się boję znowu zobaczyć I... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivia8 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 10:34 Invicto 1 droga rozumie cie bo sama juz mam dośc tych testów na których zawsze była tylko I kreska, ale pamietaj może to teraz w tobie jest malutka kruszynka Zrób kochana i nam tu daj znać Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olivia8 Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaaa Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 10:35 No to może poczekaj z testowaniem.Wiem,nie jest to proste,ale...Mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 11:46 Invi, nie rób w niedzielę-ważnych rzeczy nie wolno zaczynać w końcówce tygodnia! Jeśli już to w poniedziałek raniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 11:48 Kochana niedziela jest PIERWSZYM dniem tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 11:53 to nie rob testu jak bedzie ci sie @ spozniac wtedy zrobisz chociaz wiesz zawsze warto pobrac progesteron jak juz wiesz ze jests zaciazona, oj sama zobaczysz co ci intuicja podpowie, nic na sile Odpowiedz Link Zgłoś
thintalle_lalaith Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:27 invicta1 napisała: > Kochana niedziela jest PIERWSZYM dniem tygodnia! a nieprawda, bo SOBOTA;PPP policz sobie: jesli Pan Bog 7 dnia odpoczywal...?) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:31 thintalle na mszy mówią, ze niedziela pierwszym dniem tygodnia, ale to już nie wynika z tego, ze siódmego dnia był odpoczynek Boga (wtedy faktycznie niedziela byłaby ostatnim dniem), ale z tego, ze Chrystus zmartwychwstał w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
thintalle_lalaith Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:44 invicta1 napisała: > thintalle na mszy mówią, ze niedziela pierwszym dniem tygodnia, ale to już nie > wynika z tego, ze siódmego dnia był odpoczynek Boga (wtedy faktycznie niedziela > byłaby ostatnim dniem), ale z tego, ze Chrystus zmartwychwstał w niedziele aaaa rozumiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 11:54 Ja też zawsze w aptece prosiłam o teścik z wynikiem pozytywnym, ale chyba mnie te panie farmakolożki nie lubią bo zawsze dostawałam taki z 1 krechą... może tym razem będzie inaczej.A Ty invicta się nie wygłupiaj tylko kupuj teścik i w niedzielę sprawdzaj, przecież silna z ciebie kobieta a najgorsza zawsze jest niepewność. No, chyba, że lubisz ten stan Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 11:58 nie lubie, nie lubie, nie lubie niepewności, ale czuję, ze znowu to samo Odpowiedz Link Zgłoś
agutkaa Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:23 A tam, szkoda pieniędzy, dorzuć trochę i idź do kina. I tak się niedługo dowiesz, samym testowaniem nic już nie zdziałasz, a tak zawsze jeszcze parę dni (a może i więcej - czego życzę) nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
majah1 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:32 Testowanie jest paskudne, zawsze mnie skręca w żołądku. Już mam nerwy jak to pisze . majah1 Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 12:35 i ja właśnie przez te nerwy postanowiłam już więcej nie kupowaćź testów. Bo i tak nie dadzą wyniku, jakiego oczekuję Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 14:05 ja mysle tak jak dawida , nie robie juz testów bo mam zawsze okropne rozczarowanie ale i ... głupi promyk nadziei bo sama wiesz mówimy sobie wtedy ze te testy sa przeciez czasem zawodne dlatego po prostu czekam sobie na @@@ i ....przynajmniej ona nigdy mnie nie zawiodła jak do tej pory )) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 15:24 a ja sie w srode testuje po in-vitro. Rano test sikany i zaraz potem ide na krew. Az mi ciary po plecach chodza na sama mysl. magda Odpowiedz Link Zgłoś
siedzibabanaulu Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 15:35 Invicta - Magda - trzymam za was kciuki!!!! Już mnie bolą,hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
siedzibabanaulu Re: odrzuca mnie od testu 10.06.05, 15:36 kciuki oczywiście - może wam się uda. Ja czekam na @ mając 100% pewność, że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 DZIEWCZYNY POWODZENIA 10.06.05, 15:59 Dziewczyny powodzenia w testowaniu ps. ja też nienawidzę testów ciążowych ((( ******** czekam na cud 42 cykl byle do lipca......... www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś