justynek13 30.06.05, 13:41 zastanawiam sie tylko czy sikany czy z krwi.... (11 dni po zastrzyku) a moze czekac do terminu @??? no ale wolalabym nie przerywac duphastonu jesli by sie okazalo ze fasolka jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 16:58 ja prawdopodobnie 5 lipca bede miala IUI. ale trzymam kciuki za Ciebie))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 17:12 oczywiscie, ze czekać do terminu @!!! zrobisz za wczesnie i tak dalej nie bedziesz wiedzieć-no chyba, zeby od razu II, ale to się raczej nieczęsto zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 17:16 ja mam skierowanie od gina na betę na 07.07 i odrazu wizyta tego samego dnia, zeby było wiadomo co robić dalej. też jestem po pregnylu i biorę duphaston. Nie nastawiam się, co będzie to będzie. Byle w moim przypadku do czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 20:01 ojej.... no postaram sie doczekac do terminu@ ale nie wiem czy wytrzymam... Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 jakos stracilam nadzieje 30.06.05, 20:03 nie sprawdzalam czy pekl, bo mialam wyluzowac... a dzis jajnik mnie boli pewnie pecherzyk wogole nie pekl Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 20:11 ja jestem dwa dni po terminie @ ale nie nakręcam sie zbytnio. Ostatnie dwa poronienia miałąm właśnie kilka dni po spodziewanej @. Więc cierpliwie czekam, w razie W. mam sobie przykleić jakieś plastry, ale nie wiem czy to pomoże. Tak więc nie nakręcam się, nawet nie chcę lecieć po test sikany. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 dawida... wiesz juz cos? 04.07.05, 10:52 dawida_24 napisała: >> więc nie nakręcam się, nawet nie chcę lecieć po test sikany. i co nie sprawdzalas jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: dawida... wiesz juz cos? 04.07.05, 10:56 sprawdzałam jednak krecha wczoraj przyszła @ (( am doła od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: dawida... wiesz juz cos? 04.07.05, 11:38 dawida_24 napisała: > sprawdzałam jednak krecha wczoraj przyszła @ (( am doła od wczoraj ((( PRZYKRO MI JA PEWNIE TEZ BEDE MIALA JEDNA KRECHE.... ech mam taka hustawke , raz mysle ze tak jest bedzie super nadzieja , za chwile doł i nie wierze... no jeszcze tydzin i wszystko bedzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: kto testuje 5 lipca?????? 30.06.05, 20:39 Ja testuje chyba 6.07 26dc (cykle 27 - 28 dni) - to bedzie dzien w ktorym powinnam odstawic duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: kto testuje 5 lipca?????? 04.07.05, 09:45 ja tez 6-tego"-) wytrzymam jeszcze jeden dzien Odpowiedz Link Zgłoś
gosia766 Re: kto testuje 5 lipca?????? 04.07.05, 10:06 cześć też miałm jutro testować jutro jest mój 28 dc, ale lekarz mi powiedzaił że lepiej jak poczekam gdzieś do 30 dc no i nawet jak dostanę @ to mam iśc jeszce na krew, a co do bolącego jajnika też mnie strasznie kuł i myślałam ze mipęcherzyk nie pękł, byłam w piątek na usg i lekarz powiedzaił że piękne ciałko żółte i że jak boli to bardzo dobrze bo to mogą być oznaki ciaży, także czekam jeszce 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 byle do srody:-)))) smieje sie sama z siebie 04.07.05, 10:49 gosia766 napisała: > a co do bolącego jajnika też mnie strasznie kuł i myślałam ze > mipęcherzyk nie pękł, byłam w piątek na usg i lekarz powiedzaił że piękne > ciałko żółte i że jak boli to bardzo dobrze bo to mogą być oznaki ciaży, naprawde??? jej, ale mi nadzieje zrobiłas - pokłuwa jajnik, - sutki bola bardzo (a nie jak dotad przed @ cycki po bokach) - deczko mdli i np -piwo malinowe smakuje mydlem -krewetki (generalnie uwielbiam) wczoraj smiedzialy mi ryba i wywoływały odruch wymiotny) mam nadzieje ze to nie jest efekt dzialania duphastonu z testem czekalabym do terminu @ ale w srode jade na szkolenie, chce wiedziec bo jakby...... to 1. nie przerywam duphastonu 2. nie wypijam wina do kolacji 3. nie ide do solarium 4.nie imprezuje do 4 nad ranem o!!! ale sobie wytłumaczeń znalazłam zeby testowac wczesniej no nie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia766 do justek 13 04.07.05, 11:32 ja ci powiem żę już też siedzę i myślę czy nie zrobić jutro rano testu bo chyba nie wytrzymam jeszce 2 dni, chyba że ciopta przyjdzie, mnie tez bolą cycki mocno i sutki i włąśnie mnie jajnik kłuje a czasami mnie cały brzuch boli i zastanawiam sie czy to nie na ciotę, ale jestem dobrej mysli, zobaczymy odezwij sie jak tam wyniki testu Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: do justek 13 04.07.05, 11:41 gosia766 napisała: > ja ci powiem żę już też siedzę i myślę czy nie zrobić jutro rano testu bo chyba ja musze do srody wytrzymac, bo to bedzie 10 dzien po zastrzyku , wczesniej nie ma sensu robic Odpowiedz Link Zgłoś
gosia766 Re: do justek 13 04.07.05, 11:45 no własnie lekarz mi powiedział żebym też nie robiła za wcześnie bo mogę sie rozczarować, cociaż i tak nie wiadomo czy dostanę @ tak teraz mnie dziwnie boli bok tak jakby pachwina że już sama nie weim, a masz jakiś śluz? Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: do justek 13 04.07.05, 11:59 gosia766 napisała: a masz jakiś śluz? no własnie nie bardzo.... ach , juz samam nie wiem co myslec dosc rozwazan trzeba uzbroic sie w cierpliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
gosia766 Re: do justek 13 04.07.05, 12:03 no właśnie ja tez już nic nie mam, właśnie sobie też pomyślałm że zajmę sie pracą bo dzisiaj jestem taka rozkojarzona tylko siedze i myślę, co będzie to będzie pk co sie stresować za wzcasu Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 ZUCH dziewczyna-wytrzymała! 04.07.05, 10:08 czymam kciuki za ten wynik, którego ja nie chcę w tym miesiącu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś