justynek13 11.07.05, 12:49 wczoraj przyszła @ ale ja mysle nadal ze jestem w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 13:28 a ja mam takiego gula w gardle,że ledwo oddycham-z niczego mi się to bierze Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 14:03 ja w poprzedniu cyklu miałam torbiel, ale i tak myślałam, że to ciąża, zwłaszcza że @ mi się spóźniała. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 15:52 tylko ze 1. po raz pierwszy w zyciu mam tak bolesna i obfita miesiaczke 2. nie mam zadnych objawow oprocz mdlosci myslalam ze sobie wmawiam te mdlosci i po @ ustana a tu nic są i czuje sie fatalnie czy myslicie ze moge dostac L-4 z powodu @???? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 18:23 a brałaś jakieś leki? możliwe że to od tego. zmiesiączkami tak bywa niestety. a co do objawów to się nie martw - każda znas to pzrechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 18:34 a moze to od pogody? ja tez mialam jakas taka obfita i wczesna @, gule w gardle tez mam i mdlosci i kreci mi sie w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: jestem psychicznie chora 11.07.05, 22:30 WIECIE CO TO JEST JAKIS KOSZMAR JA MOGE CIERPIEC STUMULACJA DL AMNIE OSOBISCIE A POTEM ZASTRZYK TO BYL KOSZMAR POTEM MDLOSCI PRZED 2 TYGODNIE TERAZ @ I DALEJ JEST MI NIEDOBRZE!!!!!!!!! robie sobie przerwe zadnego liczenia zadnych hormonow!!!!! tylko bromek i jade w gory i juz! zaczne pod koniec sierpnia a teraz mam w nosie wszytsko!!! jest mi tak zle tak przykro tak smutno!!!! wyc mi sie chce i musze w koncu odreagowac! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: jestem psychicznie chora 12.07.05, 08:30 nie wiem czym się stymulowałaś, ja po CLO miałam podopbne efekty jak ty. wiem, ze niewiele ci pomoze, ale sprobuj tak się nie denerwować. każdas z nas przechodzi to samo więc doskonale cię rozumiemy. a po wakacjach spojrzysz na kilka rzeczy inaczej i zaczniesz jeszcze raz. moze nowe leki do stymulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: jestem psychicznie chora 12.07.05, 09:21 moze spojrze inaczej.... mam nadzieje tylko krowy nie zmieniaja pogladów dzis wiem ze mam dosc , i robie urlop Odpowiedz Link Zgłoś
doonna Re: jestem psychicznie chora 12.07.05, 07:21 ja to też znam, tak samo w zeszlym 1 cylklu na clo miałam jajeczkowanie, objawy ciążowe, i tu nagle szok - jedna krecha, nie wierzylam, zrobilam betę wyszła 4,17 i dalej nie wierzylam, aż wieczorem przyszła @ (też nie wierzylam) nawet miałam temp. 37 stopni - urojoną, ale teraz juz wierzę,bo minęły 2 tygdnie i ciąży nie ma, nowy cylk, 11 dzień cylku a tu pęcherzyka brak... idę w 16 dc i zobaczymy czy będzie bo może już clo na mnie nie dziala... a potem jadę na wczasy i odpoczywam, to jest najlepsze lakarstwo, życzę ci spokoju Doonna Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: jestem psychicznie chora 12.07.05, 08:13 > życzę ci spokoju dziekuje ja chyba jednak az tak bardzo nie chce dziecka.... po 1 cyklu mam dosc??? nic to zobaczymy co bedzie to bedzie nie napinam sie jakos strasznie nie chce sobie kuku w glowe zrobic trudno podjelam juz chyba decyzje jesli nie uda sie sie naturalnie z lekka pomaca farmaceutyczna to adoptujemy dziecko. nie podejde do in vitro nie bede sie inseminowac Nie dlatego ze mam cos przeciwko tym metodom jestem za slaba psychicznie na to wole sie poddac beznadziejnie? po jednym cyklu z clo? ale ja nie bylam soba!!!! nie chce zatracic siebie i popsuc zwiazku ktory naprawde kwitnie mimo lat! nie chce zostac samotna sfrustrowana niedoszla matka... wole miec adoptusia i kochajacego meza i spokoj i szczescie bla bla bla... pewnie za 2 tygodnie zmienie zdanie)))pozdrawiam wszytskie starajace owocnych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: jestem psychicznie chora 12.07.05, 08:32 Justynek! jeden cykl jeszcze o niczym nie przesądza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś