inka114 13.07.05, 16:42 Naprawdę klinika "Macierzyństwo" nie ma dobrej opinii???? Napiszcie co wiecie na ten temat -proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juna1 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 13.07.05, 17:57 Wejdz na stronę www.nasz-bocian.pl i tam na stronie głównej jest opcja "kliniki". Są tam opinie o różnych klinikach w kraju, w tym o "Macierzyństwie". Są negatywne i pozytywne - wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia762 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 14.07.05, 10:25 Nie wiem czemu piszą na forum dziewczyny że ta klinika nie jest dobra! Ja wprawdzie dopiero zaczęłam tam leczenie ale bardzo dobre zrobiła na nas wrażenie. Na forum piszą że leczy tam Dr Janeczko nie wiem czy o tą klinikę chodzi bo tam takiego lekarza nie ma . Ja leczę się u Dr Filipiaka jest jeszcze Dr Szlachcic i Mirocki. A ty tam się leczysz? Ja uważam że jest to bardzo profesjonalna klinika . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia762 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 14.07.05, 10:26 Sorry Dr Filipowicz nie Filipiak Odpowiedz Link Zgłoś
majah1 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 14.07.05, 12:30 Nie ma Janeczki w "Macierzyństiw" bo otworzył sobie swoją klinike na 29- listopada. jak kupisz sobie gazeta lub dziennik to tam masz reklamy. Nie znam go, ja chodze do Glinki,ale koleżanka chodzi do Janeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
libra4 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 15.07.05, 12:52 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2791855.htmlLibra szczesliwa mama Novumowego Miłoszka Odpowiedz Link Zgłoś
libra4 Re: "Macierzyństwo "- Kraków 15.07.05, 12:54 niestety juz nie mozna przeczytac o procesie drJaneczko, któremu zmarła kobieta podczas punkcji - jedyny taki przypadek w Polsce... Libra szczesliwa mama Novumowego Miłoszka Odpowiedz Link Zgłoś
ywonq Re: "Macierzyństwo "- Kraków 18.04.15, 10:46 jeśli chodzi o lekarzy to mam dobrą opinię, ivf udało się za 2 razem. Minusem jest wyciąganie kasy za co się tylko da, więc mimo iż decydujecie się na zabieg dofinansowany przez państwo, szykujcie grubszy portfel. Byłam przekonana, że pierwsza wizyta jest tylko 1 raz przy pierwszej wizycie, ale opłata za pierwszą wizytę (wyższa) jest przy każdej stymulacji - ale to drobiazg przy całej kwocie, którą się tam zostawia. Bywało, że wizytę miałam nawet 3 razy w tygodniu + usg. Do tego badania i lekarstwa (nie wszystko jest dofinansowane). Niektóre położne są gapowate, więc trzeba kontrolować co robią albo o czym akurat zapomniały i generalnie lepiej liczyć na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś