Dodaj do ulubionych

HSG u dr Sobkiewicza?

08.08.05, 22:14
Czesc dziewczyny!
Czy któraś z was robiła badanie HSG w Łodzi? Ja właśnie jade zrobic to
badanie i strasznie sie boje, postanowiłam zrobić to badanie bez znieczulenia
ale teraz juz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam.
Obserwuj wątek
    • agata73 Re: HSG u dr Sobkiewicza? 09.08.05, 08:32
      Też jestem pacjentką dr,jest zawsz bardzo delikatny, a co do decyzji o HSg, to
      sama musisz zdecydować, bez znieczulenia dostaniesz tylko jakiś czopek
      przeciwbólowy, i większość dziewczyn mówi, że to zupełnie wystarcza, ale jeśli
      bardzo się boisz to może lepiej ze znieczuleniem. Na pewno dasz sobie radę,
      powodzenia i dobrego wyniku.
      • justyka1 Re: HSG u dr Sobkiewicza? 09.08.05, 17:40
        Dzięki agata73 za miłe słowa chyba zostane przy decyzji bez znieczulenia, mam
        nadzieje ze bedzie ok. Po badaniu napiszę jak "było".
        pozdrawiam
        • maliniaq Re: HSG u dr Sobkiewicza? 10.08.05, 22:49
          Witam! Mam pytanko, czy w Salve robisz to HSG? No i czy prywatnie czy na kasę
          chorych? Ja miałam w Matce Polce 2 lata temu, ale musiałam leżeć w szpitalu.
          Teraz staramy się o drugie dziecko i chętnie sama sprawdziłabym tę drożność.
          Nie wiem tylko czy na ewentualne skierowanko zrobia mi tam. Napisz jak możesz.
          A pocieszę cię jeszcze, że ja właśnie dzięki hsg i usunięciu maleńkich
          mikrozrostów zaszłam w ciążę w 3 cyklu po hsg. To badanie ponoć czyni cuda,
          dlatego i teraz po prostu CHCĘ je zrobic. Pozdrawiam serdecznie. Jola.
          • wils Re: HSG u dr Sobkiewicza? 11.08.05, 19:37
            W Salve można tylko prywatnie, ale nie musisz leżeć umawiasz się wcześniej
            nawet telefonicznie i przychodzisz na wyznaczoną godzinę, do domu wraca się
            zaraz po badaniu na własnych nogach smile, nie ma się czego bać, mi robił dr
            Sobkiewicz dostałam tylko czopek i tabletkę, dr cały czas robił to spokojnie i
            delikatnie i mówił co będzie się działo. Mimo małego bólu, mniejszego nawet niż
            @-owego,samo badanie i całą atmosferę w tym czasie wspominam bez obaw i lęków,
            wiadomo, że takie badania nie należą do przyjemności, ale zważając na
            okolicznośći było bardzo dobrze i jeśli trzeba zrobić to badanie to tylko przez
            takich lekarzy jak dr S.
            • justyka1 Re: HSG u dr Sobkiewicza? 12.08.05, 17:13
              Witam Was,
              jestem właśnie po badaniu HSG w Salve u dr Sobkiewicza. Badanie nie należy do
              przyjemnych ale jest do przeżycia a dr jest bardzo delikatny i mówi cały czas
              co będzie robic. teraz czekam na wyniki.
              pozdrawiam
              justa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka