Dodaj do ulubionych

za 2 tygodnie laparoskopia

09.08.05, 12:29
witam wszystkie

za 2 tygodnie laparoskopia trzymajcie kciuki mam nadzieje ze to przezyje a
boje sie jak dzika.pozdrawiam was serdecznie
Obserwuj wątek
    • gosia-basia Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 12:37
      a w jakim celu masz tą laparaskopie
    • donata72 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 12:38
      ze mnie taka sraj dupa a przezylam nawet chcialam na 2 dzien wychodzic ale nie
      pozwolili sexowalismy sie jeszcze ze szwami kochana dasz rade powodzenia
    • jagoda39 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 13:27
      Dasz radę bo laparoskopia to pryszcz, wiem jestem teraz mądra ale jak się
      dowiedziałam ze mnie to czeka to też pękałam.Ale tak na poważnie, nie masz się
      czego bać, bo naprawdę nic nie boli, jedynie plecy i kark od gazu, a brzuch
      wcale.Gorszy jest sam fakt pobytu w szpitalu niz zabieg, zresztą zostaniesz w
      szpitalu najwyżej 3 dni.Trzymam kciuki.Będzie dobrze.
      Jagoda
      • kmalczyk Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 14:45
        dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze wyniki tez bede optymistyczne a ide na
        laparoskopie bo mam zrosty na jajowodach
        pozdrawiam trzymajcie kciuki ja tez trzymam za Was wszystkich pa
        • maja28 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 14:53
          Hej kmalczyk! a jakie badania robilas, ktore zdiagnozowaly zrosty na
          jajowodach? HSG? bo ja sie zastanawiam, czy isc na HSG, czy od razu na laparo.
          czy sa jakies objawy tych zrostow?
          dzieki za odpowiedz. maja
          • kmalczyk Re: za 2 tygodnie laparoskopia 09.08.05, 17:37
            HSG wykazaly zrosty i trzeba isc na laparoskopie a tobie radze napocztku zrobic
            HSG bo jest nie bolesne i jestes tylko przez kilk godz w szpitalu a
            laparoskopia jak cos to po HSG powodzenia
            • tombed1 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 10:16
              Czy laparoskopia i hysteroskopia są finansowane bądź częściowo przez NFZ bo
              prywatnie ceny są do 2000 zł
              • klara_76 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 10:31
                Nic sie nie boj! Laparo jest naprawde do przezycia. A poza tym zabieg jest w
                znieczuleniu ogolnym, wiec nic a nic nie boli!!! Po zabiegu jest troche gorzej,
                ale nie jest to powod, zeby bac sie lub rezygnowac z zabiegu.
                Ja mialam dwukrotnie stwierdzona niedroznosc w HSG, a tu w laparo
                niespodzianka - nie ma zadnej niedroznosci!!!
                Trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze!
                tombed1 - laparoskopia z histeroskopia wykonywane w panstwowym szpitalu sa
                calkowicie finansowane przez NFZ. Trzeba miec jedynie skierowanie.
    • beatrice73 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 11:25
      wiem ze latwo mowic badz pisac jak juz sie ma za soba zabieg, ale uwierz tutaj
      dziewczynom, laparoskopia to faktycznie nic starsznego. ja osbiscie strasznie
      przezylam hsg, natomiast laparo moglabym bez mrugniecia oka poworzyc w kazdej
      chwili. nic nie boli, ani brzuch, ani plecy ani ramiona, mnie doprawdy nic nie
      bolalo ani przed, ani w trakcie, ani po. jedyne co to przespalam cala dobe po
      zabiegu, ale to efekt narkozy. bedzie dobrze, zobaczysz, sama niedlugo bedziesz
      pisac takie posty innym dziewczynom ktore beda przed smile) powodzenia smile
    • goldi13 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 14:24
      Hej kmalczyk chyba jedziemy na tym samym wózku -ja też ide na laparo no juz
      teraz za niecałe dwa tygodnie, i też się boje jak nie wiem co, u mnie
      wskazaniem do laparo jest PCO. Nurtuje mnie cały czas problem czy jeszcze w
      tyma samym cyklu co laparo można sie przytulać czy tak nie bardzo? Pozdrawiam
      • klara_76 Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 15:03
        Mnie lekarz powiedzial, ze trzeba odczekac ok. 10 dni po zabiegu, wiec
        przytulac sie mozna, ale to juz bedzie po owusad Ale od nastepnego cyklu mozna
        zaczac staraniasmile
      • kmalczyk Re: za 2 tygodnie laparoskopia 12.08.05, 19:28
        do goldi13 ja nie wiem ile trzeba odczekac ze staraniami ale jak bede dobrze
        sie czuc to bede starac sie odrazu nie chece stracic czasu juz i tak duzo go
        uplynelo juz staramy sie rok czasu mnie to meczy i nie spie po nocach. no to po
        zabiegu odzywaj sie jak najszybciej i opowiemy sobie wrazenia zycze powodzenia
        i trzymajcie kciuki za nas pa
    • agnieszka.krak Re: za 2 tygodnie laparoskopia 13.08.05, 11:33
      wiem, wiem łatwo się mówi ale naprawdę nie masz czego się obawiać. Ja miałam
      laparo 10 dni temu, mam astmę i bałam się może bardziej niż inni, szczególnie
      zasypiania i naprawdę nia było czego, szybko i bez bólu,dziś już zapominiałam o
      tym strachu. Więc postaraj się zapomieć choc na parę dni i zrelaksuj sie czyms
      miłymi przyjemnym. Powodzenia, trzymam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka