olasas 11.08.05, 11:20 Czy można jednocześnie pić zioła o. Sroki (nr3) i brać clo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: i jeszcze raz zioła 11.08.05, 11:37 Nie powinno sie łączyć hormonów i ziół Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: i jeszcze raz zioła 11.08.05, 12:16 z tego co ja się orientuję nie powinno się łączyć homeopatii i leków. z ziołąmi jest różnie, ale wiele dizewczyn je łączy i są dobre skutki mimo wszytko. . ja biorąc leki na pewno nie odstawię ziół. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ancykowa Re: i jeszcze raz zioła 11.08.05, 15:52 jestem żywym przykładem.Połączyłam clo i ziółka o.Grzegorza na pobudzenie pracy jajników i po miesiącu...2 grube kreski!!! Ja bym łączyła,a co tam,clo przez 5 m-cy samo nie pomogło,ale jak dołączyłam ziółka to od razu poszło gładko POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
olasas Re: i jeszcze raz zioła 11.08.05, 21:25 Ancykowa dziękuję, że się odezwałaś bo miałam straszny dylemat. Mam nadzieję, że będę taką szczęściarą jak Ty. Wielkie gratulacje, spokojnej ciąży i zdrowego dzieciątka Odpowiedz Link Zgłoś
liar69 Re: i jeszcze raz zioła 12.08.05, 22:38 wydaje mi się, że clo nie jest hormonem.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja744 Re: i jeszcze raz zioła 17.08.05, 21:31 Ancykowa, czy chodzi o te ziolka "schorzenia kobiece"??? bierzesz mieszanke, czy kropelki? na ile wystarcza? dzieki www.rychwald.franciszkanie.pl/index2.php?zm=2#krople Odpowiedz Link Zgłoś
ancykowa Re: i jeszcze raz zioła 22.08.05, 17:25 Ja piłam zioła o.Grzegorza.To mieszanka,którą się parzy i pije jak herbatkę- tyle,że smaczek mógłby być lepszy Wystarczyło mi na ponad miesiąc Powodzenia i 3-mam kciuki za Was dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: i jeszcze raz zioła 22.08.05, 21:27 przeczytalam link, ale gdzie mozna to kupic? do Zywca nie pojade Odpowiedz Link Zgłoś
karolla6 Re: i jeszcze raz zioła 19.08.05, 12:00 Ja biore clo i bardzo chcem zacząć pić zioła 3 tylko nie wiem czy mam je pic przez caly miesiać czy w okreslonych dniach czy mozecie napisać jak je trzeba pić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 skad te ziola? 22.08.05, 21:24 Ancykowa, jakie bralas ziola? Dziewczyny, gdzie to mozna znalezc? kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: i jeszcze raz zioła 22.08.05, 21:36 ziola kupisz w kazdym sklepie zielarskim ilosci podane wg receptury bo gotowych nie ma, spisz sobie recepture i idz z tym do sklepu np herbapolu, ja tak zrobilam - koszt ok 16zl pije przez caly cykl ale slyszalam ze trzeba zrobic pare dni przerwy zeby sie organizm za bardzo nie przyzwyczail bo przestanie reagowac 9 w przyszlym cyklu przestane pic od 25-4dc poki co moje jajniczki REAGUJĄ jak szalone pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś