Gość: Kasia IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 11:06 Czyżby nie było nikogo na tym forum kto mógłby podzielić się ze mną informacjami na temat prof. Radwana? Z niecierpliwością czekam na echo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: prof. Radwan z Gamety IP: 195.205.230.* 29.08.02, 11:27 Poszukaj na następnych stronach w postach "Gameta czy Novum". Tam znajdziesz sporo informacji.Ja byłam u dr Pawlickiego-nie polecam , i mam zamiar leczyć się właśnie u prof.Opinie na jego temat są przeważnie pozytywne Wejdź również na strony www.nasz-bocian.pl i tam poszukaj.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:45 Dzięki za informację. Ja również byłam u dr Pawlickiego 2 razy i na tym się skończyło. Później leczyłam się u dr Niwalda, ale niestety bez rezultatu.Teraz leczę się w Novum, ale pracuję i duży kłopot sprawiają mi dojazdy, dlatego też myślę o powrocie do Gamety, tym razem do prof. Radwana. Myślisz, że warto? Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: prof. Radwan z Gamety IP: 195.205.230.* 29.08.02, 12:55 Forumowiczki na bocianie i tu chwaliły Radwana,ale dopiero, gdy samemu się do niego pójdzie,to się przekonamy, jaki jest.To, co przeczytałam o nim raczej pozytywnie mnie do niego nastawia. Zobaczymy w październiku, bo wtedy do niego pojedziemy.Ja mam do Łodzi 220 km.,ale nie mam innego wyjścia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:15 Dzięki raz jeszcze. Ja chyba wybiorę się do Radwana we wrześniu i chętnie podzielę się moimi refleksjami na jego temat. Tymczasem serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikamik Re: prof. Radwan z Gamety IP: 212.191.168.* 29.08.02, 13:23 ja rowniez we wrzesniu ide do dr Radwana polecil mi go lekarz ginekolog z Warszawy. Bedzie to moja pierwsza wizyta w Gamecie i bardzo sie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:38 Witj! Mnie niejako do wizyty w Gamecie zmusza niemożność ciągłego zwalniania się z pracy, aby móc pojechać do Novum(o dodatkowych kosztach związanych z podróżą nie wpominam)za to Łódź mam stosunkowo blisko, gdyż jestem ze Zduńskiej Woli. Mam tylko nadzieję, że nie będę żałowała, iż zamieniłam dr Wojewódzkiego na prof. Radwana. Cóż, we wrześniu się okaże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś