Dodaj do ulubionych

prof. Radwan z Gamety

IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 11:06
Czyżby nie było nikogo na tym forum kto mógłby podzielić się ze mną
informacjami na temat prof. Radwana?
Z niecierpliwością czekam na echo.
Obserwuj wątek
    • Gość: JK Re: prof. Radwan z Gamety IP: 195.205.230.* 29.08.02, 11:27
      Poszukaj na następnych stronach w postach "Gameta czy Novum". Tam znajdziesz
      sporo informacji.Ja byłam u dr Pawlickiego-nie polecam , i mam zamiar leczyć
      się właśnie u prof.Opinie na jego temat są przeważnie pozytywne Wejdź również
      na strony www.nasz-bocian.pl i tam poszukaj.Powodzenia.
      • Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:45
        Dzięki za informację. Ja również byłam u dr Pawlickiego 2 razy i na tym się
        skończyło. Później leczyłam się u dr Niwalda, ale niestety bez rezultatu.Teraz
        leczę się w Novum, ale pracuję i duży kłopot sprawiają mi dojazdy, dlatego też
        myślę o powrocie do Gamety, tym razem do prof. Radwana. Myślisz, że warto?
        Pozdrawiam.
        Kasia
        • Gość: JK Re: prof. Radwan z Gamety IP: 195.205.230.* 29.08.02, 12:55
          Forumowiczki na bocianie i tu chwaliły Radwana,ale dopiero, gdy samemu się do
          niego pójdzie,to się przekonamy, jaki jest.To, co przeczytałam o nim raczej
          pozytywnie mnie do niego nastawia. Zobaczymy w październiku, bo wtedy do niego
          pojedziemy.Ja mam do Łodzi 220 km.,ale nie mam innego wyjścia.Pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:15
            Dzięki raz jeszcze. Ja chyba wybiorę się do Radwana we wrześniu i chętnie
            podzielę się moimi refleksjami na jego temat.
            Tymczasem serdecznie pozdrawiam.
            • Gość: nikamik Re: prof. Radwan z Gamety IP: 212.191.168.* 29.08.02, 13:23
              ja rowniez we wrzesniu ide do dr Radwana polecil mi go
              lekarz ginekolog z Warszawy. Bedzie to moja pierwsza
              wizyta w Gamecie i bardzo sie denerwuje sad
              • Gość: Kasia Re: prof. Radwan z Gamety IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:38
                Witj!
                Mnie niejako do wizyty w Gamecie zmusza niemożność ciągłego zwalniania się z
                pracy, aby móc pojechać do Novum(o dodatkowych kosztach związanych z podróżą
                nie wpominam)za to Łódź mam stosunkowo blisko, gdyż jestem ze Zduńskiej Woli.
                Mam tylko nadzieję, że nie będę żałowała, iż zamieniłam dr Wojewódzkiego na
                prof. Radwana. Cóż, we wrześniu się okaże.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka