kotecek3 21.09.05, 12:34 Dziewczyny, zastanawiamy sie do podejścia do IUI W NOVUM.Mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia.Niewiem do którego lekarza się skierować w NOVUM.Mogłybyście któregoś polecić ze swojego doświadczenia.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggutek Re: NOVUM- IUI 21.09.05, 12:36 Hej Kotecku Mogę Ci zadać niedyskretne pytanie? Dlaczego zdecydowaliście się na IUI w Novum? aggutek Odpowiedz Link Zgłoś
kotecek3 Re: NOVUM- IUI 21.09.05, 12:57 Pewnie że możesz. To tylko dlatego że mój maż był tam z badaniami nasienia i podobno są rewelacyjne.Lekarz mu doradził że mozna zrobic IUI i to wszystko.Tak naprawde to jeszcze nie jesteśmy pewni gdzie sie udać.Wiadomo że nas zachęcał żeby robić to u nich.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aggutek Re: NOVUM- IUI 21.09.05, 13:30 Kotecku. Z nami było bardzo podobnie, niby wszytko ok ale maleństwa od 1,5 roku (w kwietniu 2005) brak. Trafiliśmy do Novum. Zalecono nam badania,monitorowano 4 cykle naturalne żeby sprawdzić czy mam owu i po wykryciu wrogiego śluzu zadecydowano o IUI. Nietety mimo że mam własną owu, tety owulacyjne na dzień przed są (+), odczuwam ból owulacyjny, jestem na wizytach z usg w Novum w okresie okołoowulacyjnym codziennie - minęło 2,5 mies a jeszcze się nie doczekałam na swoją pierwszą IUI. W trakcie naszej obecności w Novum poznałam 4 lekarzy, może to mało ale nie starczyło nam cierpliwości w poszukiwaniu tego który się nami odpowiednio zajmie. Zmieniłam Novum na Invimed. aggutek p.s. Kotecku! Napisałam Ci na Twój adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszamw Re: NOVUM- IUI 21.09.05, 14:24 a ja się przychylam do wypowiedzi aggutka. brak lekarza prowadzącego, brak planu leczenia, brak kontroli postępów leczenia. efekt - obecne wyniki gorsze niż przed zgłoszeniem się do Novum. ciąży brak. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: NOVUM- IUI 21.09.05, 12:55 Ja chodzę do dr Taszyckiej. Mnie się co prawda nie udały 2 IUI (bardzo leniwe chłopaki) i teraz podchodzę do ICSI. Ale zdanie o NOVUM nadal mam dobre. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś