aga1506 20.10.05, 21:13 A może na temat tego lekarz macie jakieś wiadomości? szukam cały czas dobrego i taniego lekarz który zna się na niepłodności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha500 Re: dr Dzedzyk Sosnowiec 20.10.05, 23:14 jajestem z sosnowca i szczerze mowiac to watpie zebys tu znalazla jakiegokolwiek lekarza!!!wiesz ja chodze teraz do takiego jednego buca gin-endo co ma wieksze mniemanie o sobie niz wiedze no ale coz-chyba innego wyjscia nie mam jesli nie stac mnie na prywaciarzy!!!jak narazie to z moim brakiem owu nie robi nic bo wszystkie wyniki sa super-tzn nie zlecil mi podstawowego badania,czyli LH i FSH ale to sobie juz dzis zrobilam za kase!!!jak mi to wjdzie zle to mu to rzuce na yj i bede zadac stymulacji!!!! a jesli chcesz do niego isc to skombinuj skierowanie do endokrynologa i przyjedz do centrum gwiezdna na rydza-smiglego na zagorzu! Odpowiedz Link Zgłoś
geola Re: dr Dzedzyk Sosnowiec 21.10.05, 08:09 mimo wszystko nie namawiałabym nikogo na wizytę u Margielskiego, no chyba że ktoś lubi być poniżany. Podobno jednej dziewczynie w ciąży powiedział że co ona się martwi- najwyżej poroni... Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: dr Dzedzyk Sosnowiec 21.10.05, 11:25 Właściewie to Gocha ma rację. W Sosnowcu dobrego lekarza od niepłodności to ze świecą szukać. Dobrą intuicję ma dr Wikarek, ale jest niestety drogi i nie wiem czy przyjmuje na nfz. Do dr Dzedzyka chodzi moja kumpela na Wawel i jest zadowolona. Mnie natomiast doktor Dzedzyk bardzo pomógł, kiedy w czwartej dobie po porodzie miałam nawał pokarmu. Gdyby nie on miał wtedy dyżur, to chyba cieliby mi pierś. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: dr Dzedzyk Sosnowiec 21.10.05, 12:14 nooo magierowski kawal drania i zarozumialca no ale coz!!!chyba zas wroce do dr dorczaka tez z gwiezdnej-bardzo mily lekarz ale widze ze boi sie podejmowac pewne decyzje-wkoncu podlega temu bucowi magierowskiemu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś