Dodaj do ulubionych

bylam na usg ratunku:((((

31.10.05, 12:50
dziewyczyny jestem załamanasad(( w 10 dniu cyklu przy clo od 5dc do 9 dc
pecherzyk ma tylko 10mmsad((((((( co ja mam myslec załamala,m sie..czy mam
jescze szanse w tym cyklu????ratunku
Obserwuj wątek
    • mafrolka Re: bylam na usg ratunku:(((( 31.10.05, 13:27
      Spokojnie, nie załmuj się! Różne sa reakcje na CLO-jednym pecherzyk rośnie już
      w trakcie brania, innym "rusza" po odstawieniu (a moja ginka twierdzi, że tak
      nawet "powinno być"-tj. gdy odstawisz bierze sie do roboty). Skoro miałas do 9
      dc, daj mu czas!Ja też tak reagowałam na ten lek po odstawieniu, własciwie moje
      pecherzyki rosły po 11dc, ale po ok 2mm na dobę i ostatecznie było ok, a też
      panikowałam na USG w 7dc, 10dc... A teraz-pomalutku zaczynam sie przenosić na
      Forum Ciążasmile))))))))) Co prawda Kropka zobaczę na USG dopiero 10.11, ale
      wyniki bety pozwalają mi zanosić choć te małe walizki z Niepłodności na Ciąże
      wink Także spokojnie czekaj, pzdr i 3mam kciuki M.
    • baby21 do mafrolka 31.10.05, 14:00
      moja droga lekarz kazał mi brac jescze 1x2 tabl przez kolejne dni to by dawało
      razem 10 dno clo czy nie uwazasz ze to za długo??? kurcze jak ja ci
      zazdrosze...ale mam nadzijej ze nie opuscisz nas na tym forum i tak jak do tej
      pory bedziesz udzielała bezcennych radsmile))
      • mafrolka Re: do mafrolka 31.10.05, 14:31
        No z tymi "bezcennymi" radami to bez przesady, ale dziekuję smile Co prawda moja
        wiedza jest dość fragmentaryczna w porównaniu z innymi Forumkami, ale jesli
        choć przez opowiedzenie mojej historii komus pomogę ciut, to ok. Baby-nie kumam
        czemu lekarz kazał Ci kontynuować CLO!? No pewnie miał swoje powody, ale
        jeszcze nie spotkałam się, żeby komus stymulowano pecherzyki przez 10dni! To
        kiedy u Ciebie miałaby wypaść owulacja?!?! No ale pewnie musisz porozmawiać z
        nim, może jakieś argumenty za tym przemawiają. Choć z tego co wiem, po prostu
        jeśli nie rosną na takich dawkach, trzeba cykl odpuścić i zwiększyć dawki CLO w
        kolejnym, a nie "dopychać" już po odstawieniu... No przynajmniej moja ginka
        takie miała zamiary i to najwyżej 4 cykle to zwiększanie, potem ponoć nie ma
        sensu, trzeba wprowadzić inne stymulatory. Nie słyszałam, żeby kogoś tak
        prowadzono, ale poczekaj może jeszcze na komentarze innych dziewczyn. Pzdr, M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka