finni 01.11.05, 16:57 Rano czy wieczorem. Ma to znaczenie? Czy trzeba je robic o stalych porach? Dobrze sie po nich czujecie? Mozna normalnie funkcjonowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysia111 Re: zastrzyki - gonal 01.11.05, 17:02 cześć.ja jestem 4 dzień na gonalu.lepiej rób rano, to szybciej urosną, ale później o stałych porach.ja czuję się normalnie, może troszkę mnie jajniki pobolewają.pozdrawiam, gzie robisz zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
alizeis Re: zastrzyki - gonal 01.11.05, 18:49 Dziewczyny, same robicie sobie te zastrzyki? Od nastepnej @ mam zapisany wlasnie gonal i mimo, ze przeszlam kurs dawania zastrzykow tu w klinice to nie wiem jak sobie poradze. Wbijanie igly w gumowa poduszeczke nie to samo co we wlasne cialo...brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: zastrzyki - gonal 02.11.05, 19:58 Sama sobie zrobilam i bardzo jestem z tego dumna. Alizeis, nic sie nie boj, igielka jest krociotka. Przylozylam do skory, zeby przymierzyc i lekko pchnelam do przodu, zeby zobaczyc jaki jest opor skory, a tymczasem oporu nie bylo, a igla weszla jak w maslo Trudniej mi bylo operowac samym tloczkiem, nie mam wyczucia jak mocno go pchac, zeby nie za szybko sobie wstrzyknac... Ale dojde do wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: zastrzyki - gonal 02.11.05, 20:00 Dzieki. Dzisiaj rano zrobilam. Przygotowuje sie "tylko" do IUI (Poznzn). Odpowiedz Link Zgłoś