Gość: ewa1 IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:06 Miałam robioną histerokopię 2 tygodnie temu, po jakim czasie można rozpocząć współżycie,jest to dla mnie ważne bo staramy się o dzidzię i każdy cykl jest na wagę złota.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasiac Re: po histeroskopii IP: *.hti.pl 10.10.02, 13:59 Hej, Mnie lekarz pozwolil od razu. Z tym ze na razie ze wzgledu na leczenie i dalsze badania nie staram sie o dzidzi, tzn. starania przez lekarza zostaly przesuniete na wiosne. Nie wiem jak sie ma histeroskopia do ewentualnej ciazy. Wiem tylko ze jednak w trakcie histero narusza sie endometrium a to przeciez nie sprzyja ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasiac Re: po histeroskopii IP: *.hti.pl 10.10.02, 13:59 Hej, Mnie lekarz pozwolil od razu. Z tym ze na razie ze wzgledu na leczenie i dalsze badania nie staram sie o dzidzi, tzn. starania przez lekarza zostaly przesuniete na wiosne. Nie wiem jak sie ma histeroskopia do ewentualnej ciazy. Wiem tylko ze jednak w trakcie histero narusza sie endometrium a to przeciez nie sprzyja ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1 Re: po histeroskopii IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 14:06 Dzięki za odpowiedż, myślę że poczekam jeszcze troche niech sie tam wszystko wyleczy (miałam kilka zrostów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona26 Re: po histeroskopii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 17:59 Jeżeli nie masz jakiś plamień po zabiegu to właściwie nic nie stoi na przeszkodzie. Mozesz poczekać do miesiączki i spokojnie zacząć się przytulać. Odpowiedz Link Zgłoś