Dodaj do ulubionych

drDerwich Poznań

IP: *.unitel.com.pl 10.10.02, 14:17
Za miesiąc mam 1 wizytę u dr - 2 lata nieudanych prób - czego można się
spodziewać po 1 wizycie.
Obserwuj wątek
    • a-m Re: drDerwich Poznań 11.10.02, 10:11
      Gwarantuję bardzo rzeczowe i zachęcające podejście do pacjenta. Dr Derwich
      prowadził nasze 2 nieudane i 1 pomyślną próbę IVF. Mimo pierwszych dwóch
      porażek, zachęcani do zmiany kliniki przez wiele osób ( nawet lekarzy !! ) nie
      zrezygnowaliśmy z Polnej, tylko dzięki dr Derwichowi. Czuliśmy że jest
      zainteresowany by się powiodło. Równie pewnie prowadził naszą trudną ciążę od
      początku do rozwiązania. Post ten traktuję jako kolejny wyraz naszej
      wdzięczności dr Derwichowi!!!! smile smile smile
      Ps. Był pierwszym lekarzem, ( no, może drugim po prof. Pawelczyku ) podczas
      naszych 6 letnich "zmagań", od którego potrafiliśmy z uśmiechem wyjść z
      gabinetu smile. (Ma dr poczucie humoru !! smile smile smile )

Może dziwnie to zabrzmi, ale OSOBIŚCIE POLECAM smile
      • Gość: jaga Re: drDerwich Poznań IP: *.unitel.com.pl 11.10.02, 13:10
        Dzięki za wiadomość i gratuluję
      • agniecha17 Re: drDerwich Poznań 27.10.02, 11:18
        Czy ktoś mógłby mi podać jakieś namiary do dr Derwicha ????? Od piątku mam
        monitorowanie cyklu na ul. Polnej, ale widzę, że jak się nie ma dobrego lekarza
        prowadzącego to nikt nie chce nic powiedzieć. Po przezło 2 latach chodzenia do
        normalnego ginekologa zgłosiłam się do przychodni na Polnej. Trafiłam na dr
        Wilczaka, który poświęcił mi 10 min i skierował bez żadnego wywiadu na badanie
        owulacji i ew. inseminację. A ja nadal nic nie wiem. Proszę o jakieś
        namiary.....
        • Gość: djbober Re: drDerwich Poznań IP: *.ae.poznan.pl 26.01.03, 09:56
          Ja też podpisuje się pod peanami pod adresem dr Derwicha. Bardzo dobry
          specjalista. Przyjmuje na os Na Murawie 13 paw. 3 tel 0602 64 69 34
          • Gość: kaila Re: drDerwich Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.01.03, 22:52
            a czy możecie napisać jak jest z odpałatnością za wizyty i czy dr D kieruje
            czasem np na badania na kasę chorych, i czy on zajmuje sie tylko in vitro czy
            ja ze swoja endometriozą też będę u niego mile widziana, i najważniejsze czy
            można u niego się czuć jak jedna jedyna pacjentka czy raczej jak jedna z wielu
            może to duże wymagania ale szukam na prawdę dobrego lekarza, który zajmie się
            mną konkretnie i sumiennie
            pozdrówka
            • Gość: bibi Re: drDerwich Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 16:24
              Kaila obawiam się,że na Polnej długo możesz szukać, oni stale są w biegu. Dr D
              owszem miły, ale niezbyt rozmowny. Podczas stymulacji do ivf stale dzwonił do
              prof i pytał jak dalej postępować- wtedy straciłam zaufanie(cenię ludzi
              potrafiących podejmować decyzje samodzielnie)Prof widziałam 1 raz przez 5 min-
              nie badając mnie podjął decyzję o ivf (nawet bez wyników hormonów i hsg)Ogólnie
              z Polnej dobrze wspominam tylko panią Marię -położną. Ja straciłam tam 6 lat-
              które upłynęły na leczeniu, stymulacjach, laparoskopiach i spotykały mnie tylko
              rozczarowania. Teraz po latach walki wiem,że trzeba było jechać no Novum lub
              Białegostoku-tem są wymierne efekty!!. Zdecydowałam się na BS(bo taniej) i będę
              mamą!!!!
              • Gość: kaila Re: drDerwich Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.01.03, 15:23
                bibi dzięki za opinię na temat Polnej, umówiłam sie też do intermedici, bo
                jestem już umówiona do dr Jędrzejczaka z polnej ale naczytałam sie tutaj i na
                bocianie niezbyt pochlebnych opinii o nim i zdecyduję kogo wybrać, B jest
                bardzo daleko a ja póki co nie mogę sobie pozwolic na takie wyjazdysad((
                pozdrawiam i gratuluję sukcesusmile)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka