Gość: JS IP: *.stacje.agora.pl 14.10.02, 16:40 Dziewczyny, jesli chce zmienic lekarza prowadzacego w Novum, to musze zapisac sie do innego jako na pierwsza wizyte za 100 zł czy jako na kolejna, tylko ze do innego dr.? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.itpp.pl 23.11.02, 21:30 Zapisz się po prostu do innego na kolejną wizytę, ja tak właśnie zrobiłam. I jestem bardzo zadowolona ze zmiany bo od kilku tygodni jestem w ciąży czego i Tobie życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.02, 23:29 czy zmienialyscie moze pana W ? wlasnie sie nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.itpp.pl 24.11.02, 19:08 ja zmieniałam panią na pana (na dra Zamorę-polecam) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:57 Czy była to może pani dr S.? Byliśmy u Niej z żoną na jednej wizycie, także nie mamy wyrobionej na Jej temat opinii. Czy możecie Ją polecić lub też odradzić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adria Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: 212.160.130.* 26.11.02, 17:17 Ja też się zastanawiałam nad zmianą lekarza (W.) na kogoś innego. Dzisiaj jestem po drugiej wizycie u nowego doktorka. Zmieniłam na dra Zamorę. Za jakiś czas zobaczymy, czy dobrze zrobiłam...Na razie jestem zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ap75 Re: lekarz prowadzacy/Novum 27.11.02, 12:01 Ja również sie nad tym zastanawiam. Od czasu do czasu jestem na wizycie u kogoś innego i myślę aby na stałe wybrać sobie innego lekarza. Nic nie mam przeciwka Panu W. jest miły, delikatny, uprzejmy, ale ma coraz mniej czasu co mnie bardzo denerwuje. Załatwia mnie w ciagu pięciu minut, kasuje 70 zł i nic nowego nie wnosi do sprawy. A dleczego Wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś