Dodaj do ulubionych

lekarz prowadzacy/Novum

IP: *.stacje.agora.pl 14.10.02, 16:40
Dziewczyny, jesli chce zmienic lekarza prowadzacego w Novum, to musze zapisac
sie do innego jako na pierwsza wizyte za 100 zł czy jako na kolejna, tylko ze
do innego dr.?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.itpp.pl 23.11.02, 21:30
      Zapisz się po prostu do innego na kolejną wizytę, ja tak właśnie zrobiłam.
      I jestem bardzo zadowolona ze zmiany bo od kilku tygodni jestem w ciąży czego i
      Tobie życzę.
      Pozdrawiam
      • Gość: lili Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.02, 23:29
        czy zmienialyscie moze pana W ?
        wlasnie sie nad tym zastanawiam.
        • Gość: aga Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.itpp.pl 24.11.02, 19:08
          ja zmieniałam panią na pana (na dra Zamorę-polecam)
          pozdrawiam
          • Gość: Robert Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:57
            Czy była to może pani dr S.?
            Byliśmy u Niej z żoną na jednej wizycie, także nie mamy wyrobionej na Jej temat
            opinii. Czy możecie Ją polecić lub też odradzić?
            Pozdrawiam
        • Gość: Adria Re: lekarz prowadzacy/Novum IP: 212.160.130.* 26.11.02, 17:17
          Ja też się zastanawiałam nad zmianą lekarza (W.) na kogoś innego. Dzisiaj
          jestem po drugiej wizycie u nowego doktorka. Zmieniłam na dra Zamorę. Za jakiś
          czas zobaczymy, czy dobrze zrobiłam...Na razie jestem zadowolona. Pozdrawiam.
          • ap75 Re: lekarz prowadzacy/Novum 27.11.02, 12:01
            Ja również sie nad tym zastanawiam. Od czasu do czasu jestem na wizycie u kogoś
            innego i myślę aby na stałe wybrać sobie innego lekarza. Nic nie mam przeciwka
            Panu W. jest miły, delikatny, uprzejmy, ale ma coraz mniej czasu co mnie bardzo
            denerwuje. Załatwia mnie w ciagu pięciu minut, kasuje 70 zł i nic nowego nie
            wnosi do sprawy. A dleczego Wy o tym myślicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka