honeybeam 26.12.05, 17:20 Dziewczyny czy branie duphastonu opóźnia przyjście @? Bo nic nie mogę znaleźć na ten temat. Czy oznacza to, że dopóki go biorę, dopóty @ nie nadejdzie. Dziś powinnam mieć @ i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citri Re: Duphaston a @? 26.12.05, 18:12 A w jakim celu bierzesz ten lek? ja wąsnie też mam go zacząć brać. Czy w okresie brania tego leku kobieta jest płoda? jak to jest? _______________________________________ ....właśnie tak jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Duphaston a @? 26.12.05, 18:27 duphaston to progesteron, dopiero jak go przestajesz brac to spada poziom hormonu i stad miesiaczka. co to znaczy ze mialas dostac @? po ostatniej tabletce duphastonu jkaies 3 - 5 dni, czasem do 10 dni pojawia sie krwawienie - tak jest prawidlowo. przyjmuje sie go zwykle po owulacji przewidywanej, dlatego nie rozumiem pytania czy kobieta stosujac ten lek jest plodna? on jest do wywolania okresu, regulowania cyklu albo utrzymania ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
bolero21 Re: Duphaston a @? 26.12.05, 19:48 Jak @ ma przyjsć, to i na Duphastonie przyjdzie. Jeśli starasz sie o dzidzię, to lepiej brać Duph. aż do ewentualnej @ - ten lek jest również na podtrzymanie ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: Duphaston a @? 26.12.05, 20:33 bolero21 napisała: > Jak @ ma przyjsć, to i na Duphastonie przyjdzie. Jeśli starasz sie o dzidzię, > to lepiej brać Duph. aż do ewentualnej @ - ten lek jest również na podtrzymanie > > ciązy. No właśnie planowo @ miała być dzisiaj, a tu cisza kompletna. Zrobiłam test popołudniu wyszedł negatywny, a Duph. mam brać do jutra włącznie i w środę test (zgodnie z zaleceniem lekarza). A muszę dodać, że @ nie spóźniła mi się nigdy w życiu. Ciekawa jestem czy opóźnienie spowodowane jest przyjmowaniem leku czy może jest jeszcze cień nadziei na Maluszka . Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: Duphaston a @? 26.12.05, 20:54 honey jesyes urocza Jak gin kazał w środe to po co robisz w poniedziałek i jeszcze po południu no no no. Zrób w srode jak bedzie to wtedy odstawiasz ja dudhaston brałam i jak była dupa to @ przychodziła i wtedy odstawiałam a czasem po negatywnym teście odstawiałam tzn oznaczałam bete i 3-7 dni @ była. Pewnie że jest nadzieja że się udało Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: Duphaston a @? 26.12.05, 21:04 Witaj Słonko . Mój M tez tak mówi. Ale tak mnie korciło . Zwłaszcza, że niedobrze mi od kilku dni więc pomyślałam, że może coś dojrzę. A tu ani @ ani pozytywa . Cholerka trzeba będzie czekać chyba. Ale pomyślałam, że dowiem się jak to u innych było po Duph. Pozdrowionka cieplutkie Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: Duphaston a @? 26.12.05, 21:08 każdego by korciło ale wiesz jak to z sikańcami bywa jeszcze po poludniu i przed czasem ale powiem Ci że ja w poszukiwaniu drugiej kreski wyjmowałam z kosza i rozbierałam na częsci. Honey trzymam kciuki ca łym sercemj jestem z Toba Odpowiedz Link Zgłoś