Dodaj do ulubionych

Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:))))

02.01.06, 09:17
Wszystkiego dobrego Wam życzę w Nowym Roku. Nadziei i siły. Duuużo siły. I
bliskich osób, które pomogą, potrzymają za rękę, przytulą... Moja stymulacja
to była dla mnie wyjątkowo trudny okres. Nie dałam sobie rady. Psychicznie. I
to, że ICSI się udało za pierwszym razem uznałam za cud! 12 dpt beta 204, 15
dpt 595. Progesteron bardzo dobry. Lekarz powiedział, że na 90 procent będzie
dobrze. Że doczekamy szczęśliwego końca! Pierwsze USG mamy w przyszły
poniedziałek. Może już wtedy będzie widać, czy są dwie, czy jedna fasolka.
Dalej nienajlepiej się czuję po ICSI. Brzuch mam taki, jakbym była w 5 m-cu
ciązy. I boli. Bardzo. Do tego mam mdłości. Nic nie mogę jeść... Ale będzie
dobrze. Mam nadzieję, że u Was też. Trzymam kciuki i myślę o Was! Powodzenia!
Obserwuj wątek
    • 56at Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 09:30
      Gocha trzymaj się te dolegliwości to pikus smile
      • nieco_sopran Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 09:54
        Gocha bardzo Ci kibicuję.
        Musi być dobrze! Jestem 9 dpt i siłą
        powstrzymuję się przed zrobieniem testu.
        Jestem klekotem psychicznym. Nie ma dnia,
        żebym nie płakała.
        Trzymaj się! Słońce właśnie dla Ciebie zaświeciło.
        Buziaki
        • gocha69 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:01
          Pierwszy test, sikany, zrobiłam właśnie 9 dpt! Spróbuj! Wyszedł pozytywny i
          moja lekarka powiedziała, że jest wiarygodny. Mówiła też, że jeśli wyszedłby
          negatywny, to nic nie znaczy. Trzeba wtedy zrobić później. Nie czekaj, może
          będziesz mogła powiedzieć nam coś super! W jednym z postów przeczytałam, że
          niektóre dziewczyny w 10 dpt były kierowane na badanie krwi (betę), a to
          znaczy, że to też nie za wcześnie! Zrób jutro rano, albo i dziś, bo one są
          teraz uniwersalne i daj znać!
          • nieco_sopran Re; Gocha, 02.01.06, 10:19
            kusisz mnie. Boszzsz, jak bardzo boję się
            rozczarowania.
            Dzień dopiero się zaczął. Zastanowię się.
      • gocha69 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:07
        Jeszcze nigdy nie byłam taka szczęśliwa z powodu fatalnego samopoczucia! Odbija
        mi się fatalnie! Nie do powstrzymania! Przy ludziach! I nudzi mnie. Jak cholera
        (przepraszam, nie powinnam przy fasolkach)... Ufffffffff! No i wreszcie mam
        uzasadnienie dla moich kaprysówsmile)
        • rafulka Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:17
          I tak trzymaj. Ja trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę (fasolki?). I bardzo Tobie
          zazdraszcza. Oczywiście pozytywnie. Ściskam
          • gocha69 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:45
            DZiękuję! Może się trochę rozrzewniam, ale to forum i Wy - kobitki - jesteście
            niesamowite! Może warto by wydać książkę o tym, co się tu dziejesmile)
    • paula08 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:49
      Gocha gratuluje!!!smile Ja tez jestem po ICSI, nic sie nie martw wielkim brzuchem,
      mierz codziennie obwod, zobaczysz, ze bedzie sie sukcesywnie zmniejszalsmile A
      jesli chodzi o odbijanie to mi powiedziano, ze to dolegliwosci ze strony
      watroby po stymulacji- odbijanie, wzdecia i dostalam lek, po ktorm jest
      znacznie lepiejsmile Ja moje pierwsze usg mialam w 25dpt i widac bylo juz serducho
      walace jak szalone!smile)) poplakalam sie na fotelu... Zycze Ci takich samych
      cudownych przezyc!!! Trzymaj sie!!!
      • gocha69 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:54
        Mam takie USG w poniedziałek (za tydzień), 25 dpt. Powiedz, jaki lek dostałaś
        na te żołądkowe reakcje?
        • gocha69 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 10:55
          No i gratki! Z całego sercasmile))
          • paula08 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 11:02
            Dziekismile Dostalam Essentiale Forte, biore 3*1 dziennie, jest znacznie lepiej,
            obwod brzucha znacznie sie zmniejszyl, obecnie jestem w 11-tym tygodniu i po
            nadetym brzuchu ani sladu, pojawia sie taki ciazowysmile Wzdec juz nie ma,
            odbijanie sporadyczne, tylko diete mi wprowadzili taka jak dla chorych na
            watrobe co jest troche uciazliwe, ale wiadomo- zrobie wszystko, zeby tylko z
            dzidziusiem bylo wszystko w porzadkusmile A gdzie mialas ICSI? ja mialam w Novum,
            tam chyba standardowo robia usg w 25dpt, wiec tak mi sie skojarzylosmile Trzymam
            za Was kciuki!!!smile))
    • bacardi2003 Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 11:11
      super wieści, gratuluję!! i nie moge się doczekać swojej drogi jak czytam taki
      posty....
    • korlewna Re: Na razie OK. Beta rośnie, fasolka chyba też:) 02.01.06, 15:37
      hehe....czyli już na początku możesz czuć sie prawdziwie ciężarnąsmile - myślę o
      wielkim brzuszku. Zazdroszczę (tak pozytywnie)tych ciążowych mdlosci. Będzie na
      pewno dobrze, musi być!!!!
      A czy Ty lezysz sobie w domku???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka