ewkka1 14.02.06, 11:29 Bardzo proszę o rade jak sprawdzić czy mężczyzna jest plodny,gdzie w Warszawie można zrobić to badanie i ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dooh2 Re: sprawdzić nasienie 14.02.06, 11:39 np w przychodni przy szpitalu sw. zofii na zelaznej. koszt to 80 zl. albo w novum. wiekszosc klinik robi takie badanie Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: sprawdzić nasienie 14.02.06, 11:40 Podzwoń po laboratoriach. Najlepiej w klinie. Koszt od 70 do 160 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_spam Re: sprawdzić nasienie 14.02.06, 13:19 Cześć Novum odradzam przynajmniej tak twierdzi mój mąż koszt 70zł za badanie ogólne + posiew 50zł. My robiliśmy dla porównania także w invimedzie koszt ogólnego 100zł + posiew 50zł. Różnica jest nie tylko w opisie wyników, ale także w warunkach pobrania nasienia. jak twierdził mój mąż w novum pokój z beznadziejnym czerwonym światłem, poza tym musiał paradować z pojemniczkiem z pokoju (wprawdzie w torebce) ale mówił że czuł się okropnie. natomiast w invimedzie zgłaszasz się na umówioną godzinę dostaje ankietę do wypełnienia (dane osobowe) a następnie dostaje kluczyk do pokoju tam już wszystko jest przygotowane (nie ma czerwonego światła-tak mówił mój mąż), po wszystkim zostawia pojemniczek w pokoju i nie musi paradować z nim. Wydaje mi się że to ważne. Nie miał oporów większych przy drugiej próbie oddania nasienia w invimedzie. -- pozdrawiam pati Odpowiedz Link Zgłoś