Gość: Sylw IP: *.danzas.com 20.11.02, 20:00 Czy leczyl sie ktos u dr.Cymerys z Poznania(z Polnej) Bylabym wdzieczna za opinie i ewentualne efekty leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadde Re: Poznan,dr Cymerys IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.12.02, 16:16 taak niestety .....leczylam sie u niego ; popelnia duzo bledow mimo ze jest utytulowany; zawdzieczam mu najwieksza tragedie mojego zycia: zmarlo mi dziecko w wyniku prowadzenia przez niego ciazy....niestety nie jestem odosobnionym przypadkiem, ktory moze wypowiedziec sie na temat bledow pana doktora....poza tym na Polnej gina dokumenty jak cos idzie nie tak.... pozdrawiam j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylw Re: Poznan,dr Cymerys IP: *.danzas.com 04.12.02, 20:15 Gość portalu: jadde napisał(a): > taak niestety .....leczylam sie u niego ; popelnia duzo bledow mimo ze jest > utytulowany; zawdzieczam mu najwieksza tragedie mojego zycia: zmarlo mi dziecko > > w wyniku prowadzenia przez niego ciazy....niestety nie jestem odosobnionym > przypadkiem, ktory moze wypowiedziec sie na temat bledow pana doktora....poza > tym na Polnej gina dokumenty jak cos idzie nie tak.... > pozdrawiam > j. A moglabys mi cos wiecej napisac, bo teraz wystraszylam sie nie na zarty. Moj adres: interxy11@interia.pl Bylabym wdzieczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś