iwa2000 28.02.06, 19:38 Podzielcie się doświadczeniami,czy występują uciążliwe objawy podczas brania tego leku.Czy jest uciążliwy jeśli trzeba pracować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mj78 Re: Dipherelina,samopoczucie 28.02.06, 19:49 Ja brałam dipherelinę i nie mialam żadnych skutków ubocznych Normalnie pracowałam w trakcie brania tego leku Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Dipherelina,samopoczucie 28.02.06, 22:01 Pracować się da ALE ja byłam strasznie nerwowa. Byle g... potrafiło mnie wytracić z równowagi. Szczotkami i zmiotkami po domu rzucałam Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: inne pyt. - Dipherelina 01.03.06, 21:54 Czy diph. wplywa jakos na dlugosc cyklu? Czy wydluza cykl? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Dipherelina,samopoczucie 12.03.06, 18:09 mnie oblewaly siódme poty. raz mi było gorąco, tak że miałam mokrą koszulkę, po twarzy kapały mi kropelki potu. potem nagle zimno....i tak przez cztery miesiące. już się kończą, a le to było najgorsze. te uderzenia gorąca i zimna . no i oczywiście nerwy jakby były nie moje w tym czasie....mój mąż to jednak ma cierpliwość) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2000 Re: Dipherelina,samopoczucie 12.03.06, 18:19 Jak długo bierze się dipherelinę?Od 21 dc do którego następnego cyklu?Czy miesiączka wystąpi planowo bez przerania podawania? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: Dipherelina,samopoczucie 12.03.06, 18:28 bierzesz ją przez 14 dni potem wizyta u lekarza który przepisuje gonal itp a w sumie to bierzesz tak długo jak jesteś stymulowana gonalami czyli ponad 21 dni a @ występuje prawie planowo tylko jest skąpa i niebolesna Odpowiedz Link Zgłoś