kamelia111 09.03.06, 09:28 Ano właśnie, czy dostawałyście zwolnienie po tranferze lub IUI? Brałyście urlop? Szłyście normalnie do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafulka Re: Po IUI abo transferze... Urlop? Zwolnienie? 09.03.06, 09:30 Był taki wątek. Dziewczyny róznie robią. Po IVF i transferze spoko możesz poprosić o zwolnienie lekarskie. Po IVI nie wiem, ale ja nie wezmę, bo mam kupę roboty i muszę ją zrobić. Poza tym to chyba bedzie korzystne dla mojej psyche... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Po IUI abo transferze... Urlop? Zwolnienie? 09.03.06, 10:33 Ja miałam tylko raz urlop ale to przypadek Wydaje mi się że to nie ma większego znaczenia, chyba że ktoś ma pracę fizyczą ******** 53 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Po IUI abo transferze... Urlop? Zwolnienie? 09.03.06, 10:37 Nie wiem jak to jest po transferze, ale po iui..... nie wpadłabym na pomysł urlopowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adota Re: Po IUI abo transferze... Urlop? Zwolnienie? 09.03.06, 11:47 Ja szłam normalnie do pracy po IUI, chociażby po to, żeby czas szybciej minął adota Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia111 Re: Po IUI abo transferze... Urlop? Zwolnienie? 09.03.06, 14:17 Dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś