Dodaj do ulubionych

nie wiem co robic..

20.03.06, 15:23
Prosze poradzcie jakiego dobrego lekarza ginekologa w krakowie od kilku lat
mam problem z zajsciem w ciaze (po pigolkach)prawdopodobnie mam bezowulacyjne
cykle, lecze sie juz ale nie mam zaufania do mojego lekarza nie zlecil zadnych
badan, przepisal tylko hormony po ktorych jeszcze bardziej rozregulowal mi sie
cykl.
Obserwuj wątek
    • zuzia.777 Re: nie wiem co robic.. 20.03.06, 18:22
      ja polecam ci dr J.Janeczko z Kliniki IVF w Krakowie na al. 29 listopada poroku
      leczeania u innych lekarzy trafiłam do niego już na pierwszej wizycie postawił
      trafną diagnoze
      • agnieszka.krak Re: nie wiem co robic.. 20.03.06, 18:32
        na podstawie czego postawił Ci te diagnoze? bo ja jestem własnie po zmianie na
        niego i nie wiem ale jego podejscie do sprawy jest dla mnie troche dziwne, juz
        znacznie lepiej, a wrecz b. dobrze oceniam dr przybycienia, pracuje własnie w
        klinice dr janeczki
        • zuzia.777 Re: nie wiem co robic.. 20.03.06, 18:42
          drJ.Janeczko diagnoze postawił po pierwszym usg po strukturze torbiela
          stwierdził nie pytając o objawy że to endometrioza po czym potwierdziła
          diagnoze laparoskopia dodam iż inni lekarze nie widzieli na moim jajniku
          żadnego torbiela tylko chcieli usunąć mi wyrostek robaczkowy
    • mila_do_nieba Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 18:57
      Jestem ciekawa co dziwnego w dr JJ zauważyłaś? Jestem ciekawa...
      • agnieszka.krak Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 19:02
        powierzchowność, niezainteresownie wywiadem z pacjentem, podczas trzeciego
        monitoringu do IUI ( nie przedgadnał dotychczasowych badan i nie zlecił swoich)
        zaproponowł IVF i miałam wrazenie ze o To własnie chodzi. Absolutnie nie
        kwestionuje sukcesów dr JJ, po prostu moze miałam pecha a On zły dzien. Nie
        wiem ale wyczuwam w Twoim poście nutke prestensji albo czegos podobnego,a
        przeciez kazdy moze miec inne odczucia prawda?
        • mila_do_nieba Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 19:06
          Nie nie absolutnie żadnych pretensji smile pytam bo sama coś dziwnego odczułam.
          Dlatego zapytałam.
          • agnieszka.krak Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 19:07
            cos podobnego do moich odczuć? a byłas u Przybycienia? super zainteresowanie
            pacjentem, naprawde
        • mila_do_nieba Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 19:11
          A powiedz, jaka u ciebi diagnoza? Ja już przyszłam zdiagnozowana, a tu cała
          seria kolejnych badań, które mają wykluczyć jeszcze dodatkowe nieprawidłowości.
          Moze to dobrze, ale jak mam na 100% brak ovu (PCOS) to po co jeszcze test PCT?
          I tak już 3 msc i nawet nie zaczęliśmy stymulacji. Czy taki jest standard?
          Czuje że robienie testu PCT w moim przypadku na tzw naturalnym cyklu nie ma
          żadnego sensu, gdyż nie ma śluzu płodnego, więc test pewnie wyjdzie i tak
          negat. No i mam teraz wątpliwości... Wydaje mi sie to dziwne. Mąż ma swietne
          wyniki, więc liczyłam na stymulacją clo, bez IUI. A jeżeli test mi wyjdzie źle
          to dostane wskazanie od razu do inseminacji. A to kurcze 500PLN!!!
          • mila_do_nieba Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 19:17
            No chyba że wychodzę w swoich podejrzeniach przed orkiestrę i np doktorek ma
            zamiar stymulowac i w tym stymulowanym cyklu zrobić test i jak wyjdzie coś nie
            tak to wtedy IUI. O ile w ogóle coś urośnie, no i pęknie sad
            Zobaczymy, kazał przyjsć na koniec cyklu, więc moze bedzie jakaś ordynacja na
            kolejny cykl. Ja bardzo pozytywnie go odebrałam jak robił mi drożność. Bolało
            jak cholera ale dzięki jego podejsciu jakoś to zniosłam. Słyszałam o tym dr
            Przybycieniu, jednak prowadzi nas juz JJ i powiem szczerze nie mam siły już
            zmieniać lekarza... Zresztą licze ze nowego dr poznam jak będę robić
            monitoring - jj nie ma we wtorki i czwrtaki wiec na pewno trafie smile A ty u
            kogo sie leczysz?
            • agnieszka.krak Re: Co dziwnego w dr JJ 20.03.06, 20:01
              w sumie trudno powiedziec, miałam u nich IUI i zwiazane z tym monitoringi ale
              powiedziałam ze chce u nich w klinice sie leczyc. My juz tak próbujemy 3 lata,
              diagnoza : wszystko super, czyli niepł. idiopatyczna. To juz mój 3 lekarz i w
              sumie jestem bardzo zmeczona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka