maria3412 22.03.06, 13:59 czy znacie dobrego goin.ktory przez telefon potrafił by mi odpowiedziec na kilka pytan zwiazanych z wynikami ten nasz gin.nie ma specjalizaji zbytniej zwiazanej z bezpłodnoscia do niego najlepiej chodzic zdrowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spa76 Re: dobry gin. 22.03.06, 14:27 może spróbujesz mejlowo z doktor koalą z forum zdrowie kobiety lub doktor Królak z forum ginekologicznego - zreszta ona tu gdzieś niedawno zostawiała post o nowym lekarzu. możesz tez napisac do lekarzy na forum starania.pl niestety nie znam nikogo, kto bez problemu porozmwiałaby z tobą na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dobry gin. 22.03.06, 17:49 wiekszosc lekarzy powie ze bez wywiadu (czli poza wynikami tez historii i usg) nie zinterpretuje, le dr królak tak, moze tez Jarosz na forumginekologiczne.com Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: dobry gin. 22.03.06, 19:44 dzieki juz zadzwoniłam do gin.poleconego przez znajoma dowiedziałam sie ze moj maz ma zaduze ph.8.5 poradziła mi zeby poszedł do androloga bo norma to 5 jutro ide do innego gin.zeby sie upewnic i trzeba bedzie działac Odpowiedz Link Zgłoś