Dodaj do ulubionych

Bioenergioterapia a niepłodność

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 16:44
Czy któraśs z Was leczyła się z powodu niepłodności u bioenergoterapeuty Pana
Zbigniewa Wołasiewicza ,który mieszka wChoszcznie,przyjmuje w Gorzowie i w
Choszcznie.Jeśli tak to proszę odpisać z jakim efektem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.*.*.* 20.10.01, 15:53
      MI pomogł na cos zupełnie innego (kregosłup),ale wiem od wielu, ze pomaga w
      niepłodnosci, ma na swoim koncie ponad 300 dzieci (i ciagle rodza sie nowe).
      pozdrawiam, jego nr tel. 0604 726 286
      • Gość: agula Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 19:05
        Mam tylko jedno pytanko. Czy nie mówicie czasem o p. Pawle Poloneckim?
        Jesli tak to kontakt z nim nie jest zastrzeżony.
        Ja dotarłam do niego (oficjalnie) wlasnie przez to forum.
        pozdrawiam
    • mrooffka Re: Bioenergioterapia a niepłodność 25.10.01, 12:03
      Kochana! Znam cudownego bioenergoterapeutę w Warszawie! Jak chcesz, podam Ci
      tel. Wizyta kosztuje 40-50 zł. To cudowny człowiek! Tylko znajomym podaję ten
      telefon. Odezwij się, czy jesteś zainteresowana, bo nie chcę tak na ślepo
      podawać tego numeru. Pozdrawim serdecznie - Małgosia
      • Gość: Ania Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 13:54
        Małgosiu, będę bardzo wdzięczna za kontakt z tym bioenergoterapeutą. Jeżeli nie
        chcesz podawać na forum, prześlij na priva: lika11@wp.pl.
        Czy ten pan pomógł juz - tobie lub twoim znajomym - w podobnych kłopotach?
        Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
      • Gość: Bacia Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 07:55
        Małgosiu podam Ci adres prywatny www.brudny@space.pl bardzo Ci dziękuję za
        zainteresowanie moim problemem.
      • Gość: Moni Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 30.10.02, 14:47
        Bardzo proszę o tel. i adres tego Pana.
        Mój e-mail: moni19@gazeta.pl
      • jennifer1 Re: Bioenergioterapia a niepłodność 31.10.02, 15:21
        ja też poproszę o telefon i adres tego pana
    • Gość: randolf Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 00:47
      Moge pomoc jezeli ktos mieszka w Krakowie
      Prosze pisac maila ze strony
      www.okrag.com
      • Gość: EwaP Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.cofund.org.pl 23.11.01, 09:05
        Ale się porobiło, już się u nas reklamują bioenergoterapeuci. A czy ktoś słyszał o tym Panu?????
        Pozdrawiam, Ewa
        • Gość: Kasia Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.cofund.org.pl 03.12.01, 16:06
          Od dwoch latach nie moge zajsc w ciaze. Przyczyna nieznana i to jest najbardziej frustrujace. Niby
          wszystko OK, a ciazy jak nie bylo tak nie ma. Jeden z lekarzy wspomnial o czynniku emocjonalnym,
          psychicznym. Czy znacie w Warszawie bioenergoterapeute, skutecznego (o ile tacy istnieja). Moze on
          wplynie pozytywnie, pomoze odblokowac sie. Taka terapia moze byc skuteczna. Zdarza sie, ze po
          adopcji kobiety zachodza samoistnie w ciaze. Co o tym myslicie.

• Gość: Wodnik Re: Bioenergioterapia a niepłodność do Kasi IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 15:18
            Witam Cię Kasiu, mam dokładnie taki sam problem.Właściwie wszystko w porządku,
            a jednak nie moge zajść w ciążę. Szczerze mówiąc, to nie do końca wierzę w to,
            że bioenergoterapeuta może pomóc, jednak siła podświadomości, nasze pragnienia
            mogą pomóc, ale i przeszkadać. Mnie lekzrz powiedział, że pomóc może mnie tylko
            psychiatra, leki nie działają. Myślę, że wszystko trzeba brać z dystansem.
            Jeśli jednak w coś się wierzy, podobno się spełnia. Życzę powodzenia !
            • Gość: Mika Re: Bioenergioterapia do Małgosi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 13:18
              Małgosiu! Bardzo Cię proszę o numer telefonu do tego świetnego
              bioenergoterapeuty z Warszawy. Mój adres" wiol@poczta.gazeta.pl.
              Dziękuję!
              • Gość: tosca Bioenergioterapia do Małgosi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:00
                ja tez poprosze o ten tel i asres boienergo w Wie!!
                tosca@space.pl
    • Gość: Anna Re: Bioenergioterapia a niepłodność IP: *.uksw.edu.pl 05.11.02, 12:09
      Pan Zbigniew Wołasiewicz ma stronę www.bioterapeuta.prv.pl
      MOże też przyjmować w Warszawie, będzie w ten weekend 10-11-XI.2002 wszelkie
      informacje pod nr tel. 0501405376
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka