maria3412 01.04.06, 21:56 Mam takie pytanie chodzi mi o mieszanke numer 3 Ojca Sroki gdzie ja kupie czy jest mozliwosc zamowienia przez internet bo nie wiem gdzie mam szukac...dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamajewski Re: zioła ojca Sroki 01.04.06, 22:39 to tak dla tych co chca ziola ojca sorki na poprawe pracy jajnikow pije sie ja przez caly cykl lebiodka (oregano) 50 g koszyczek rumianku 50 g macierzanka 50 g pokrzywa 50 g dziurawiec 50 g redst ptasi 50 g ruta 20 g nagietek 20 g nostrzyk 20 g lyzekczke ziol zalac szklanka wrzacej wody, naparzac pol godziny. Pic szklanke przed snem. przez caly cykl tu tej sklep internetowy gdzie mozna kupic www.dlapacjenta.pl/sklep/index.php?cPath=47_49_72 Odpowiedz Link Zgłoś
zula.a Re: zioła ojca Sroki 02.04.06, 11:18 Polecam stronę na Bocianie, jest to całe forum poświęcone ziołom. Znajdziesz tu dużo odpowiedzi na swoje pytania. www.nasz-bocian.pl (kliknij na FORUM, potem na znajdz temat JAK SIĘ LECZYĆ i tam znjadziesz WĄTEK ZIELARSKI) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś