iwa2000 Re: poznań - gdzie zrobić badanie nasienia? 05.04.06, 22:12 Z mężem leczymy się u doc. Jędrzejczaka,pryw .na ul.Polanka,tam robi bad nasienia,wynik wyszedł taki sam jak w moim mieście bo przyjeżdżamy z daleka.Znam zdania że jest tanio i miarodajnie w klinice nieplodności na Polnej Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: poznań - gdzie zrobić badanie nasienia? 06.04.06, 09:18 Ja jestem świeżo po in vitro w Poznaniu. Polecam Medart i dr Tomasza Żaka- jest ginekologiem i andrologiem- bardzo miły i kompetentny lekarz. medart.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mila333 Re: monia515 07.04.06, 13:16 Niezła kryptoreklama, zwłaszcza że rzecz dotyczy człowieka uważanego przez większość pacjentek za oszusta, a po twoim postem pojawił się "przypadkiem" link Medartu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila333 Re: monia515 07.04.06, 13:22 Przepraszam, monia515, sprawdziłam cię w wyszukiwarce i rzeczywiście jesteś pacjentką, a nie pracownicą Medartu. Nie gniewaj się za to posądzenie, widziałam na tym forum już różne dziwne działania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: monia515 07.04.06, 14:00 Dlaczego za oszusta????? Ja znam kilka dziewczyn, które są w ciąży po in vitro u niego. Nie rozumiem. Poza tym ja też jestem 5 dpt i czekam niecierpliwie na wynik tego zabiegu, więc Twój post dobił mnie na maksa. Dlaczego odbierasz mi nadzieję? Aha, a mój link był po to żeby pomóc dziewczynie, która 'błaga o pomoc'. Odpowiedz Link Zgłoś