mimi282 11.04.06, 17:56 Jest mi smutno i źle. w czwartek mialam zrobić test....a dzisiaj od rana coś ze mnie leci. nie jest to jednak typowa@. jakieś coś troche czerwonawe troche brązowe....no i jest tego malo jak na @. czy któraś z Was tak miala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeybeam Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 11.04.06, 19:01 Dopóki nie będzie normalnego krwawienia to jeszcze wszystko przed Tobą. Takie palmienie może być efektem zagnieżdżanie się zarodka. A ile jesteś dni po tranferze? Jeśli między 7 a 10 dniem to by mogła też byc właśnie implantacja Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 11.04.06, 19:04 dzisiaj 13 dzien po transferze ...moge miec jeszcze nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 11.04.06, 19:34 Dopóki nie ma normalnego krwawienia, jak najbardziej możesz mieć nadzieję . nie denerwuj się bo to i tak już niczego nie zmieni. To co miało się zadziać juz się pewno zadziało, a nerwy mogą tylko zepsuć wszystko. Trzym się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
gg24 Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 12.04.06, 09:50 Jeżeli mogę coś doradzić, to ja na Twoim miejscu zrobiłam test z krwi. Ja miałam test w 11 dpt. Jesteś już w 13 dpt i test na pewno będzie miarodajny. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Niepewność jest najgorsza. Trzymaj się dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ninoczke Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 12.04.06, 11:19 Popieram. Zrób sobie test. Ja też miałam betę w 11 dniu dt. Krwawienie może mieć różne przyczyny. Więc się nie martw na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: mój pierwszy program IVFnie powiódl sie.... 12.04.06, 11:27 nie dość, ze rozne przyczyny to jeszcze nie jest niczym dziwacznym w ciąży. Też radze zrobic HCG. Trzymam paluchy, zeby się udalo. Cium Odpowiedz Link Zgłoś
porinonczi Re: Mimi 18.04.06, 14:25 mimi jestem z tobą (też mam za soba 1 IVF i to, co teraz przeżywasz); jeśli będziesz chciala się wygadać...śmiało pisz do mnie na priv. Ściskam cię mocno i...jestem do dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś