Gość: Maciejka4 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 14:57 Czy in vitro wykonuje się tylko w prywatnych klinikach za odpłatnością, czy też istnieje możliwość opłacenia przez kasę chorych zabiegu? Czy w takim wypadku długo się czeka w kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha3 Re: in vitro? 20.12.02, 15:19 in vitro mozna wykonac zarowno w prywatnych, jak i panstwowych klinikach leczenia nieplodnosci - w obu przypadkach jest to zabieg odplatny. Kasy chorych nie refunduja co do terminow, to nie wiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoska Re: in vitro? IP: *.supermedia.pl / *.dialup.supermedia.pl 21.12.02, 15:39 Z tego co wiem baardzo dużo zależy od Twojego stanu zdrowia. W Novum przed invito musisz być czyściutka żadnych bakterii gronkowców i td. a to w związku z szansami. Im mniej masz problemów tym większe szanse. Co do terminów to myślę że wszystko zależy od miejsca gdzie będziesz robiła invitro no i czasu w jakim trzeba zrobić wszelkie badania przed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaw Re: in vitro? IP: proxy / 212.160.138.* 23.12.02, 15:49 Jesli pytasz o pieniadze to zarówno icsi jak i ivf nie jest w Polsce refundowane. Odpowiedz Link Zgłoś