bozeena 23.04.06, 12:28 Jestem pięć dni po pierwszej inseminacji. Cały czas czuję się jakbym miała dostać miesiączkę, mam lekkie pieczenie w dole brzucha? Czy ktoś miał ten zabieg i wie, czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.krak Re: Inseminacja 23.04.06, 12:29 miałam zabiegi, nie miałam takich odczuc, z tym ze IUI nie udane, wiec moze to dobry znak Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Inseminacja 24.04.06, 09:46 miałam iui dwa razy. Po pierwszym zabiegu takie objawy utrzymywaly sie przez ok. 2 dni, po drugim przez ok. 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karkarkar Re: Inseminacja 24.04.06, 10:45 Mnie też po iui bolały jajaniki przez kilka dni, czasem tak zakłuło,że się wyprostować nie mogłam. wyników jeszcze nie znam- dziś pwonnam zorbic test, ale sie boję, że nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolabury Re: Inseminacja 26.04.06, 15:44 jak tam wynik testu??? miałam pierwszą inseminację 23/01 bolało mnie wszystko i przez parę dobrych tyg chodziłam z przeświadczeniem że nic z tego z testem zwlekałam bardzo długo ( i więcej nerwów) zrobiłam...... teraz jestem w 16 tygodniu ciąży głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Inseminacja 26.04.06, 16:15 hihio..... karolabury gratuluję)) jedziemy na tym samym szczęśliwym wózku (iui mialam 19 stycznia)i jeśli Twój nick mowi prawde mamy tak samo na imie. Może to byl czas karolin pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Inseminacja 24.04.06, 22:12 Moja pierwsza i jedyna do tej pory IVI nie udala sie,bolal mnie brzuch, juz myslalam ze test bedzie pozytywny,w 12 dpo bylam na becie wynik 0,9. Jedno co mnie dziwilo to ze mnie piersi nie bolaly(normalnie pobolewaja). Juz sama nie wiem o co chodzi ale podejrzewam ze za duzo sie mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom74 Re: Inseminacja 26.04.06, 15:56 Czuję się tak jak ty, ból w dole brzucha, jajniki i cycuchy, jetem 7 dni po mojej 4 IUI. Pytałam lekarza, takie objawy sa wynikiem przestymulowania i brania luteiny i mogą występować zarówno u tych co zaciązyły jak i u tych którym się nie udało. tak więc pozostaje nam czekać do @ lub testu. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Inseminacja 26.04.06, 16:10 akinom, bozeena, trzymam kciuki za powodzenie Waszych IUI. karolabury gratuluję sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
wirginia-a Re: Inseminacja 26.04.06, 19:40 Witam ja też miałam po 1 iui podobne objawy jak na @ i ona niestety przyszła...ale z całego serca trzymam za Ciebie kciuki żeby się udało Odpowiedz Link Zgłoś