jola733 09.05.06, 14:23 asiu jesteś tam ? co u Ciebie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia555 Re: asiunia555 10.05.06, 12:05 witam Joluś. jestem jestem. tylko strasznie dużo pracy w pracy mam więc na forum w tym tygodniu weszłam chyba na sekundeczkę... dziękuję bardzo że zapytałaś. ale mi sie miło zrobiło jak zobaczyłam ten post.)) ja mam dzisiaj 13 d.c. i na 17.20 idę do gina. wprawdzie dla wielu dziewczyn ten dzień to już euforia owulacyjna....ale dla mnie to raczej nie...pewnie jeszcze poczekam. o ile w ogóle owu będzie w tym cyklu. a poza tym w 7 d.c. byłam na usg i też słabo... a jak u Ciebie? interpretował już Tobie gin te hormony? Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: asiunia555 10.05.06, 12:26 dzisiaj byłam zrobić estradiol i progesteron w 21 dniu cyklu.te z fazy lutealne są wg. mnie jakieś dziwne mam Lh bardzo blisko dolnej granicy normy,estradiol górna granica normy nie wiem co znaczy estradiol tak wysoki w pierwszej fazie cyklu ( 7 dzień) denerwuję sie cholera Asiu bardzo ide do gin. w piątek jak wrócę to napiszę co mi powiedział.Trzymaj się Asiu całuski Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: asiunia555 10.05.06, 12:55 no to może te wyniki powiedzą czy była owy - bo z tego ca pomietam to nie mialas monitoringu w tym cyklu przez urlop gina... koniecznie daj znać jak Ci gin zinterpretuje wszystkie wyniki. a ja jak byłam w tym 7 d.c. to w prawym może jakieś pęcherzyki...słabeee... a w lewym kurde znów coś - nie torbiel - po półrocznej walce i tych homeo torbiele zniknęły. ale znalazł jakąś zmianę której dotychczas nie było. powiedział że trzeba ja obserwować bo to zmiana lita. nie wiem co to znaczy. zobaczymy ja bedzie dzisiaj. najwazniejsze jest to że na wyjściu życzył mi żebym zaszła w tą ciążę. nawet mój M który był wtedy za mną słyszał te życzenia za drzwiami... Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: asiunia555 10.05.06, 13:07 Asiu bądz dobrej myśli trzymam za Ciebie mocno odezwę się w piątek to pogadamy co u Ciebie nowego a co u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: asiunia555 10.05.06, 13:25 dobrze zdamy sobie relację. ja piatek będę mieć na pewno luźniejszy bo szefostwo wyjeżdża. a zatem do piątku. no ja jeszcz emusze w międzyczasie działać na zapas. )) Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: asiunia555 10.05.06, 13:19 Ja też o Was dziewczyny pamiętam. Asiu koniecznie napisz co Ci gin powiedział. Jola! Nie wiem jak wysoki masz ten estradiol ale wiem, że poziomy niższe są lepsze do stymulacji. Podwyższony estradiol może oznaczać torbiel lub obniżoną rezerwę jajnikową. Dobrze by było powtórzać badanie w późniejszym dniu cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: asiunia555 10.05.06, 13:24 halo Tymonka! Jola właśnie pisze że dizs tez zbadała poza progest. tez estradiol. w 21 d.c. to może te wyniki coś wyjaśnia prawda? a ja zobacze czego się dowiem dzisiaj. wkurza mnie zmiana lita bo lita to brzmi dla mnie jak rodzaj skały z lekcji geografii.... a TY? masz już @? Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: asiunia555 10.05.06, 13:30 dziewczyny jesteście kochane! cieszę się bardzo że są na świecie jeszcze takie dobre dusze Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: asiunia555 10.05.06, 13:29 estradiol wyszedł mi : 283,97 ( norma: 37,0 - 285,0 ) to był 7 dzień cyklu ,w poprzednim cyklu miałam hsg, po tyn zabiegu usg i nic tam gin. nie widział ,żadnej torbieli. zmartwiłam się strasznie jak napisałaś ze to może być torbiel albo obniżona rezerwa jajnikowa Lh w tym dniu cyklu było : 1,16( norma: 1,0- 7,0 ) a FSH 3,36 ( norma : 3,0- 8,0 ) ?Tymonka Ty mi juz pisałaś otych hormonach ale tam nie podałam wszystkiego tak jak teraz. co o tym myślisz? estradiol badałam dzisiaj ( 21 dzień cyklu )jutro mam mieć wynik. Odpowiedz Link Zgłoś