aniaresz 05.06.06, 10:33 powiedzcie mi dziewczyny jak to jest. Biorę 1 cykl luteine i w 25 dniu mam plamienia. A przecież biorę ją po to żeby nie plamić i wydłużyć cykl.co to może oznaczać. czy ktoś tak miał z tą luteiną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Luteina a plamienia 05.06.06, 11:25 aniaresz napisała: > powiedzcie mi dziewczyny jak to jest. Biorę 1 cykl luteine i w 25 dniu mam plam > ienia. A przecież biorę ją po to żeby nie plamić i wydłużyć cykl.co to może ozn > aczać. czy ktoś tak miał z tą luteiną? pierwsze slysze, zeby progesteron wydluzal cykl. pewnie okres sie zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzero Re: Luteina a plamienia 05.06.06, 11:31 ja tez zawsze dostaje @ w trakcie brania luteiny Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: Luteina a plamienia 05.06.06, 21:40 Po to biore progesteron żeby wydłużyć 2 faze cyklu. Jeżeli mam cykle 25 dniowe to znaczy że może być niedomoga ciałka żółtego i co z tego wynika że się ją wydłuża. Ja z tego forum się dużo ucze.A tak naprawdę to się od siebie wszystkie czegoś uczymy wkońcu nie jesteśmy lekarzami. Odpowiedz Link Zgłoś