bahamadia 13.06.06, 12:00 dostalam @,ktory skonczyl sie po 1,5dnia i caly czas straaasznie bola mnie piersi.Nie daje sobie juz rady.Co moze byc przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola733 Re: bol piersi 13.06.06, 12:01 miałaś normalne krwawienie ?czy plamienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 12:08 wlasnie nie bylo to normalne krwawienie, w pierwszy dzien najpierw uplawy w kolorze kawy z mlekiem, pozniej oooogromna ilosc ciemnej krwi i koniec. A zawsze @ u mnie tra ok 7 dni.Temp. caly czas podwyzszona ok 37-37.2 i ten straszny bol piersi,nie moge spac w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 12:14 wlasnie chyba tak,chociaz sama juz nie wiem. To dluga historia..Bete robilam jakies 1,5tyg temu i wyszla negatywna,ale byc moze to za wczesnie. Moze jednak ja powtorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 12:19 ale mam jeszcze jakas koncowke krwawienia (a raczej cos co wyglada na uplawy),wiec chyba nie za bardzo z sikancem co? Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: bol piersi 13.06.06, 12:21 jeśli jesteś w ciązy to test powiniem wyjść pozytywny, a beta daje 100 % pewności powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: bol piersi 13.06.06, 12:25 to chyba nie ma znaczenia leć po test !co się będziesz zastanawiać Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 12:29 dzieki ale mam nadzieje,ze nie ma roznicy ze to nie jest poranny mocz..biegne po test,dam znac pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa Re: bol piersi 13.06.06, 12:27 Czekamy!!!!!!!!!!!!!!! I trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magia36 Re: bol piersi 13.06.06, 12:40 A pobolewa cię brzuch? ja mam podobny objaw, 31d.c dwa dni temu plamienie i myślałam że to okres a teraz został silny ból piersi i dziwny ból brzucha- podobny do "okresowego" ale znacznie słabszy. Czekam na wynik bety bo sikaniec, który zrobiłam 12 dni po pregnylu wyszedł negatywny Zyczę dwóch wyraźnych kreseczek!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 12:45 brzuch mam duzy,wzdety ale boli mnie tylko rano jak wstane. Piersi sa olbrzymie, poprzecinane cala siecia zyl.Brodawki duze i wypukle,spuchniete,a sutki mnie swedza.A tak poza tym zadnych objawow nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: bol piersi 13.06.06, 12:46 dziewczyno leć po ten test!!!! trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 14:27 no to niestety nie to,wiec chyba nie ma juz sensu robic bety.ale skad taki bol piersi?zastanawiajace.. Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 14:33 no szkoda niestety..ale nadal nie mam odpowiedzi na pytanie,co ze mna jest nie tak..dziwne plamienie,podwyzszona temp i bolace piersi.Czy ktoras z was tak miala?co to moze oznaczac? Odpowiedz Link Zgłoś
magia36 Re: bol piersi 13.06.06, 15:04 ja właśnie odebrałam betę 0,51mlu/ml. byłam pewna że to świadczy o tym iż ciąży brak a gin kazał mi powtórzyć za trzy dni. nie wiem o co chodzi... wiara w powodzenie na poziomie bliskim zeru. Tak jak ciebie bolą mnie piersi i mam temp 37,2. gin kazał mi brać nadal luteinę- wydaje mi się że przez to wydłuży mi się tylko cykl... chyba kolejny raz zmienię lekarza. to wszystko jest jak niekończąca się opowieść Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: bol piersi 13.06.06, 15:15 kurcze! a ja wam mówię kobiety, że zaciążylyście..... Odpowiedz Link Zgłoś
magia36 Re: bol piersi 13.06.06, 15:29 jak bardzo chciałabym w to wierzyć... fakty swoje a psychika swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
magia36 Re: bol piersi 13.06.06, 15:39 bahamadia, skąd wiesz że to nie to- zrobiłaś test czy polegasz na intuicji? Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: bol piersi 13.06.06, 18:22 zrobilam test sikany i nie jestety jedna kreska tylko. Ale tak bardzo jest to dla mnie dziwne ze juz nie wiem co robic i w co wierzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
estra1 Re: bol piersi 13.06.06, 22:33 bahamadia,znam ten schiz...,ciążę masz wykluczoną więc nie szukaj objawów,bo zwariujesz,nie mierz już temperatury,piersi przestaną boleć za kilka dni,a ty stawaj dalej do boju.Ale tym razem musisz dać za wygraną.Pozdrawiam,i powodzenia!!) Odpowiedz Link Zgłoś