manteusz76 16.06.06, 16:21 Jak szybko po nieudanym transferze można podchodzić do transferu mrozaczków i czy szanse są mniejsze niż przy pierwszym in-vitro? Nam się nie udało, niestety, 12 dpt i beta<10(( Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi282 Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 16:35 nam doktor powiedział, że tzreba odczekać 3 m-ce. ale niestety nie udało nam sie uzyskać nic do zamrożenia. a jedyny zarodek, który mi podano i tak nie chciał byc ze mną.... życzę wam, aby Wasze mrozaczki były extra mocne i zostały z tobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 16:36 To gin zdecyduje musi zobaczyć w jakim stanie jajniki po stymulacji. Trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
manteusz76 Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 16:44 Trzymamy się Choć nie jest łatwo... Zyczę z serducha powodzenia w staraniach, my pewnie trochę odpoczniemy i znów do walki o naszego Bobo Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 18:44 oj wiem chłopie ze nie łatwo Sciskam Was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
ninoczke Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 18:12 Nam też się nie udało - w środę miałam betę, więc wiem co musicie czuć. Nam zaproponowano następny transfer już za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 19:11 Jak wszystko jest OK mozna juz w tym cyklu. Decyduje lekarz po badaniu. Szanse niestety sa mniejsze, ale to nie znaczy, ze sie nie udaje. Zalezy duzo od jakosci zarodkow po rozmrozeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: Mrozaczki?? 16.06.06, 21:31 ja podchodziłam wyłącznie do mrozaków bo byłam przestymlowana (pobrano 30 jajeczek) moje jajniki miały po ok 18cm i brzuch pełen wody bryyyyy ale do transferu mrozaczków podchodziłam już w pierwszym nowym cyklu bo tak postanowiłam, co prawda zaciazyłam dopiero w 3 cyklu i teraz Karolinka ma już 4 miesiące podchodziłam zawsze na cyklu bezowulacyjnym i na progynowie, clexanie, utrogestanie, acardzie, prawdę mówiąc jak endometrium jest ok to nie widzę sensu czekania 3 cykli zyczę powodzenia i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Mrozaczki?? 17.06.06, 22:41 Do kriotransferu można podchodzić w kolejnym cyklu ale szczegóły trzeba ustalić z lekarzem prowadzącym, bo cykl jest monitorowany i stymulowany. Jeśli szanse na ciąże w cyklu z ivf wynoszą ok. 30% to przy krio- maleją do 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mrozaczki?? 18.06.06, 12:07 My robiliśmy zaraz w kolejnym cyklu - udało się czego i tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś