mamusia10 05.02.03, 01:38 Proszę o pomoc w wyborze lekarza. Chodzi o ronienia.Kto jest dobry w tej sprawie? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janna Re: Ronienia-pomocy-W-wa IP: *.phnx.uswest.net 06.02.03, 03:58 Przyłaczam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uluś Re: Ronienia-pomocy-W-wa IP: 195.116.45.* 06.02.03, 09:23 Mnie po 3 wczesnych poronieniach wysłano z Novum do Łodzi do prof. Malinowskiego. Miałam wszystkie badania zrobione po 2 poronieniu ok. Powiedziano mi, że tylko on i jego szczepionki mogą mi pomóc.W Łodzi wyszło, iz mój organizm odrzuca zarodki. Jak na razie jestem po pierwszym szczepieniu. Ale wiem, iż szczepionki jednym pomagają a drugim nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra3 Re: Ronienia-pomocy-W-wa IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 11:00 Poszukajcie mojego postu na tym forum pt. :"Ciekawy artykuł". Zamieściłam go kilka tygodni temu. Jest tam link do artykułu o przyczynach nawracajcych poronień i zestawie badań potrzebnych do ich diagnozowania napisany przez kobietę- Profesora Katedry Ginekologii i POłożnictwa AM w Pozananiu. Bardzo serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Was. Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś