Dodaj do ulubionych

Ciągle coś dziwnego:|

13.09.06, 16:15
Kobitki co o tym mysleć. Po duphastonie @, następnie w 1dc zioła klimuszki(
te razy 3 ), temperatura po @ nie spada jak zawsze ale jest na poziomie 36,9-
37. O co chodzi?? A nie jestem w ciąży. Czy to po ziołach ??? To jeszcze nie
owu., bo bez przesady żebym ją miała w 8-9-10dc.
HELP
Obserwuj wątek
    • jula1232 Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 17:08
      Hej po owulacji tempertaura ma byc do okresu na wyższym poziomie!!!! Więc chyba
      to jest wszystko prawidłowe. W dniu spodziewanej miesiączki ma spaść!!!!
      • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 17:12
        SPROSTOWANIE:jestem po miesiączce a temp. cały czas jak od owulacji na wyższym
        poziomie.Nie spada.I to nie ciąża.
        • asiunia555 Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 17:17
          OlE ja na bocianie czytałam o ziołach i wiele dziewczyn pisało że one
          przyspieszają u niektórych owulację.
          więc moze to wlasnie tosmile
    • jula1232 Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 17:17
      To faktycznie dziwne!!!!! A może masz jakies przeziębienie lub grypę, bo w
      skutek jakiejś chroby temperatura może byc na wyższym poziomie!!!!
      • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 17:34
        Nie jestem chora. Mierzę temp. rano w ustach i wysoka 36,9-37, dla przekonania
        po pachą i 36,5- 36,6??????????? Przy chorobie to pod pachą też powinna być
        wysoka. Nie sądzę aby przy braku własnych owu. zioła tak piorunująco na mnie
        działały.
        • asiunia555 Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 18:16
          ole ja też nie mam owu. pilam mieszanke nr 3 w lipcu - owu nie bylo. pilam w
          sierpniu i juz jestem w ciązysmile czy nie zadzialala blyskawicznie??? nie bralam
          zadnych lekow.wiec tylko ziola podzialaly.
          a na forum w lipcu zaciazyla iwcia777 ktora w pierwszym cyklu z ziolami zaszła.
          • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 18:19
            No to nieźlesmile
            A jak Ty się asiunia czujesz- mniej roztrzęsiona???
            • asiunia555 Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 18:36
              dziś trzęsionka minęła. dziś jakoś zupełnie nie wierzę. objawów zero.boję się
              czy mogę zachowywać się normalnie...smile i ciągle mi się śmiać chce z tego
              niewierzenia...
              czekam na jutrzejszą wizytę. nie wiem czy już coś będzie na usg. ale lepiej
              niech będzie bo nadal nie uwierzęsmile
              mówię Ci ole: zioła powodują przyspieszenie owu. pamiętam też na forum
              dziewczynę Agusia...coś tam...chyba cyferki. jej mąż wyjechał przed terminem
              owu. a ona zaszła. on nie dowierzał jakim cudem....a przyczyna była jedna Aga
              zaczęła pić zioła i owu była znacznie szybciej przed wyjazdem jej męża.
              trzymam kciuki!
              • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 13.09.06, 18:54
                To wychodzi że owu. mogłam mieć podczas miesiączki... O MATKO !!!!!!!!!!
              • mimi282 asiunia555 13.09.06, 18:56
                gratuluję, a czy możesz mi napisać gdzie można kupić taką mieszankę nr3?
                • asiunia555 Re: asiunia555 13.09.06, 19:03
                  ja kupiłam w sklepie zielarskim. na sypko na wagęsmile
                  zioła można też kupić w aptece. ale w mieszankach są takie różne zioła ze nie
                  koniecznie w jednej aptece znajdziesz wszystkie.
                  • mimi282 Re: asiunia555 13.09.06, 19:05
                    cholera. u mnie na zadupiu sklepu zielarskiego nie ma nawet.
                    ale w tygodniu bedę w cywilizowanym mieście, więc bede mogła sobie kupić.
                    napisz jakie zioóła wchodzą w skłąd tej mieszanki.
                    a moze coś dodatkowo na endometrioze?
                    • asiunia555 Re: asiunia555 13.09.06, 19:08
                      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25841
                      tam znajdziesz mieszanki z opisem która na jakie dolegliwości.
                      ja brak owu łagodna hiperprolaktynemia i piłam nr 3 i pomogło.
                  • o.l.e Re: asiunia555 13.09.06, 19:08
                    Z tą owu.podczas m. to żartuję - myślę że jednak jej jescze nie było a temp to
                    może te zioła?A zresztą kto to wie??? Po tej mieszance jestem strasznie
                    nadpobudliwa i aktywna. Jak kiedyś słaniałam się na nogach o 21.30 tak teraz
                    idę spać o 23 a wstaję bez problemów o 7.
                    Ja piję mieszankę klimuszki nr1 3 razy dziennie.
                    Wpisz do wyszukiwarki forum "klimuszki" a napewno będzie post ze składem.
                    • asiunia555 Re: asiunia555 13.09.06, 19:10
                      Ole może tak. moze to od ziół. na pewno ziółka różnie działają.
                      u mnie np. moczopędnie. wstawałam co noc siusiu. czasem 2 razy.
                    • mama38 Re: asiunia555 13.09.06, 19:30
                      Miałam owu w 5 dniu cyklu (koniec miesiączki) potwierdzone temperaturą i USG.
                      Ale nie po ziolach tylko w 5 miesiącu brania Clo, A ostatnio w 22 dniu cyklu,
                      bez stymulacji. Różne rzeczy sie zdarzają.
    • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 14.09.06, 17:25
      Popycham wątek do góry:\
      • yskyerka Re: Ciągle coś dziwnego:| 14.09.06, 20:23
        Zdarzają się takie cykle, że temperatura spada dopiero na kilka dni przed owu.
        Ja tak kiedyś miałam bez żadnych leków czy ziół. A jak piłam mieszankę nr 3
        o. Sroki, owu miałam dwa dni później niż zwykle, więc różnie to bywa.

A w którym dc zazwyczaj miałaś owu?
        • o.l.e Re: Ciągle coś dziwnego:| 14.09.06, 20:30
          Zwykle owu. nie miewam ( kiedyś własne długie cykle ), po clo zazwyczaj w 16-
          18dc.
          • yskyerka Re: Ciągle coś dziwnego:| 14.09.06, 20:48
            No to rzeczywiście dziwnie wcześnie miałabyś tę owu, jeśli już była.
            Będziesz, niestety, musiała poczekać na rozwój wypadków. Życzę dużo
            cierpliwości!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka