mimi968 03.10.06, 14:32 jestem w trakcie stymulacji gonalem i menopurem i pojawiły się jakieś plamienia.Czy iałyście coś takiego, proszę pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi968 Re: Pomocy.... 03.10.06, 16:41 nikt nie miał takiego problemu??? no to widzę że jestem specyficznym przypadkiem-jak zwykle zresztą No to pewnie będą nici z procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Pomocy.... 03.10.06, 19:41 nie miałam nic takiego. a moze zadzwoń do swojego lekarza? u kogo sie leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Pomocy.... 04.10.06, 11:11 Ja bym się skonsultowała z ginem, na kilku lekach pisze, że jakiekolwiek krwawienie w trakcie brania należy skonsultować, nie wiem sama, ale jeśli Cię to niepokoi to czemu nie pójdziesz albo chociaż zadzwonisz? Zrób to! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi968 Re: Pomocy.... 04.10.06, 12:13 Dzięki dziewczyny, dziś narazie nie plamię. Wczoraj nie mogłam się dodzwonić do doktorka, a na jutro jestem umówiona na wizytę. Mam nadzięję, że będzie ok. może to tylko jakieś okołoowulacyjne-pocieszam się tym. Odpowiedz Link Zgłoś