alcia152 13.11.06, 17:10 Witam! niedawno zadałam pytanie wrogi śluz a ciąża i ktoś wspomniał o homeopati,może ktoś o tym słyszał?jaka nazwa tego leku?trzeba konsultacji z doktorkiem? Jestem ciekawa.........tylko tak pytam może ktoś próbował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymonka30 Re: Homeopatia................. 13.11.06, 19:14 Ja w pewnym momencie łykałam Aletrę 9CH, bez konsultacji z lekarzem. Hormony też swoją drogą ale oprócz nich aletrę, bo znalazłam w którymś wątku, że daje efekty. W końcu jestem w upragnionej ciąży ale naprawdę nie wiem czy to efekt jej działania. Homeopaci z prawdziwego zdarzenia badają pacjenta kompleksowo wszerz i wzdłuż pod każdym kątem i wtedy dobierają homeopaty - przeważnie zestaw różnych. A ja sobie brałam tak o, bo homeopatia nie zaszkodzi a czy pomoże .... (???) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina11 Re: Homeopatia................. 13.11.06, 20:06 Niestety, źle dobrana może również zaszkodzić. Lepiej nie eksperymentować bez lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Homeopatia................. 14.11.06, 11:18 Bylam ok. 1 miesiaca temu u lekarza, ktory zajmuje sie leczeniem srodkami homeopatycznymi. Nie zapisala mi nic - powiedziala, ze leki homeopatyczne dzialaja toksycznie w polaczeniu z innymi lekami - np. z duphastonem i w zadnym wypadku nie nalezy ich laczyc. Powiediala, ze jesli zrezygnuje z leczenia w klinice, np. po kilku nieudanych programach, to zaprasza, bo ma sukcesy w leczeniu takich pacjentek. Z tym, ze leki homeopatyczne, z natury, dzialaja bardzo wolno. Mnie powiedziala, ze takie leczenie nieplodnosci lekami homeopatycznymi u mnie potrwaloby minimum 18 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
alcia152 Re: Homeopatia................. 14.11.06, 16:44 ivolar duże dzięki za wyczerpującą wiadomość,jeśli moge zapytać gdzie byłaś u tego homeopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Homeopatia................. 14.11.06, 16:56 Wysle Ci namiar na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Homeopatia................. 15.11.06, 11:08 Na email: alcia152@gazeta.pl. Dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Homeopatia.- forum 16.11.06, 10:29 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś