Dodaj do ulubionych

kiedy kolejny transfer??

06.12.06, 13:18
kobiety,powiedzcie mi prosze kiedy podchodzilyscie do kolejnego transferu po
nieudanym ivf/icsi??ja teraz w listopadzie mialam ciaze biochemiczna i moja
dr kazala mi czekac z kolejnym transferem do lutego...
dodam moze ,ze szlam dlugim protokolem
Obserwuj wątek
    • kaka154 Re: kiedy kolejny transfer?? 06.12.06, 13:25
      mojachwilo przykro mi, trzyamałam za ciebie i inne dziewczyny z wątku listopad
      kciuki ;-( A dlacego dopiero w lutym kolejny transfer?? jak to gin uzasadniał?
      Pozdrawiam
      • mojachwila Re: kiedy kolejny transfer?? 06.12.06, 13:44
        powiedziala,ze szlam dlugim protokolem...nawet mnie nie zbadala tylko przez
        tel.rozmawialysmy...jestem kolejny raz zalamana....ciagle mam pod gorke...juz
        naprawde nie mam sily....
        • pimaka Re: kiedy kolejny transfer?? 06.12.06, 16:09
          ja właśnie odebrałam wynik bety max 2,7 mam dosyć, niezły prezent na mikołaja
          sad(, nie rozumiem dlaczego twój lekarz każe tobie czekać, ja miałam transfer raz
          po razie.
        • kaka154 Re: kiedy kolejny transfer?? 06.12.06, 20:43
          Trzymaj sie cieplutko, choc wiem że w takich momentach prawie nic nie cieszy.
          Może powodem jest ciaża biochemiczna???
          Bo moja znajoma miala dlugi protokol i też raz za razem miala transfery.
          • iwa303 Re: kiedy kolejny transfer?? 06.12.06, 20:55
            Mi po biochemicznej w marcu, ginka powiedziała, że do drugiego transferu mozna
            podchodzić w kolejnym cyklu. Niestety nie miałam swojej owu, później wyszło, ze
            muszę zrobić histero. W końcu podeszłam z sukcesem na cyklu naturalnym w lipcu.
            Pewnie duży wpływ na to ma wielkość & biochemicznej i Twoje samopoczucie po
            stymulacji.
            Powodzenia! Śnieżynki górą smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka