milka9612 22.01.07, 18:35 wiki mam taką samą sytuacje jak ty tzn słabe chłopaki,możesz napisać dokładniej?u mnie poniżej norm jest liczba 15mln i morfologia 25% i po 1 nieudanej ivi dr kazał zastanowic się nad ivf.ja lecze się w Łodzi w salve. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agabin Re: do wiktori1 22.01.07, 21:35 ja też jestem zainteresowana in- vitro w salve. Może orientujesz się jaki jest przybliżony koszt zabiegu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agabin Re: do wiktori1 22.01.07, 21:56 No to jeszcze nie najgorzej. U nas problem jest po stronie męża więc chyba się zdecydujemy. A ty jesteś zadowolona z salve? Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: do wiktori1 22.01.07, 22:02 No cóż ,powiem tak.Jestem zadowolona z podejścia mojego doktorka który jest bardzo rzeczowy,nie owija w bawełne i działa a nie naciąga.A możesz napisać jaki problem macie z chłopakami?Bo u nas ten sam problem.armia liczy 15mln o morfologia 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
agabin Re: do wiktori1 22.01.07, 22:22 u nas armia bardzo malutka bo 4 mln. Zamierzamy odwiedzić androlog w Salve bo urolog nic złego nie znalazł i zobaczymy co powie dopiero się zastanowimy ostatecznie.Narzazie faszeruję go witaminami i w przyszłym tygodniu robimy kolejne badania. Kto wie.. Ja cały czas mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: do wiktori1 22.01.07, 22:30 jeśli mąż nie ma bakterii to daj sobie spokój z andrologiem.Z tego co wiem i potwierdza to mój dr że leczenie faceta nie ma sensu.To strata czasu i cykli kobiety.Radze z dobrego serca bo też chciałam swojego zaciągnąć do andro i dobrze że tego nie zrobiłam.A witaminkami zaczęłam go faszerować swoją droga ale dzięki dziewczynom z tego forum i mojemu dr. Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: do wiktori1 22.01.07, 22:37 ale jesli pomimo wszystko pójdziesz do andro daj znać co powiedział.Tak z czystej ciekawości.znam przypadek że andro wyleczył facetowi bakterie a na ilość przepisał androwit,cynk i takie tam po czym dodał że jeśli to nie zadziała to on nie jest w stanie mu pomóc.Ja swojemu daje mace,żeńszeń,cynk,selen,witE,witC1000. Odpowiedz Link Zgłoś
1wiktoria Re: do wiktori1 26.01.07, 17:24 cześć My też leczymy się w Salve - mój m leczy się u pani androlog - standardowe leki to undestor, cynk a teraz clo (ciekawe zjawisko)i flegamina w tabletkach. W sobote ma badanie więc we wtorek chwila prawdy. Leczy się prawie rok - najpier wyniki się polepszały - a 2 m-ce temu wróciły do punkutu wyjścia - mam nadzieję że te 2 m-ce przyniosą jakieś efekty bo p. androlog się załamała i jak była dotąd optymistycznie nastawiona tak teraz kazała się nam zastanpwić nad ivf bo nie ma czasu no chyba że ta nowa kuracja pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: do wiktori1 27.01.07, 10:27 A ten znajomy o którym napisałam wyżej miał podobno tylko 1mln plemników i teraz mają już czteromiesięcznego bobasa. Odpowiedz Link Zgłoś