Dodaj do ulubionych

Rozpulchnienie macicy

04.02.07, 22:16
co macie na mysli? jak to czuc?jestem po 4 IUI i wlasnie chcialabym
potwierdzic moje obserwacje, jednak nie wienapisacm czy to to.Mozecie opisac
wasze odczucia?
Obserwuj wątek
    • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 16:33
      podbijam temat, jak jak mam to sprawdzic?
      • tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 17:50
        tu zapytaj:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906
        • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 19:30
          to chyba nie jest dobry pomysl, one nie mamja cykli stymulowanych i 4IUI, ale
          dzieki za pomysl, pozdrawiam
          • tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 20:22
            Szyjka jest szyjką bez względu na to czy organizm jest wydolny hormanalnie czy
            trzeba mu pomagać a ciąża po iui nie różni się od ciąży z naturalsa.
            • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 22:24
              jeszcze jedno pytanie. jak sie zmieniaja scianki pochwy? Bo u mnie sa bardzo
              miekkie,wlasnie okreslilabym je jako ROZPULCHNIONE tylko nie wiem czy to przez
              luteine kt.biore dopochwowo czy moze...
              W piatek mam testowac(zalecenie lekarza) i torche zaczynam schizowac,przpraszam
              za glupie pytania, pozdrawiamsmile
              • tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 09:48
                To nie pytanie jest głupie tylko na forum brak dostatecznie mądrych
                (doświadczonych) do udzielenia odpowiedzi. Pozdrawiam i życzę ciążowego
                rozpulchnienia.
                • linda21 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 10:05
                  Moja lekarka powiedziała ze na tak wczesnym etapie ciaży nie ma
                  żadnego "rospulchnienia" macicy.Też miałam takie wrażenie bo jak sie czeka na
                  ciaze to juz wszystkie oznaki sa dobre.Obecnie jestem w 36tc i dopiero od około
                  25tygodnia czyje "wypełnienie i rozpulchnienie", ale kazdy organizm jest inny i
                  inaczej reaguje na ciaże i zwiazane z nią hormony.
                  Pozdrawiam i życze zaciążenia
                  • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 10:36
                    dzieki dziewczynkismile
                    Dagus mi juz wszystko wytlumaczyla, teraz wiem ze to przez luteine, wszystkie
                    objawy : rozpulchnienie, pobolewanie piersi i brzucha, pragnienie i sennosc.
                    Pozdrawiam
                    • szarlota1 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 11:40
                      U mnie rozpulchnienie macicy w pierwszych dniach ciazy wygladalo tak, ze byla
                      ona bardziej miekka, jakby szersza (taka jakby napuchnieta zabka smile, a przed @
                      robila sie zbita i twarda.
                      • kaka154 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 11:44
                        ja rozpulchnienie zauważylam z tydzień po pozytywnej becie, ale wcześniej w
                        ogóle się nad tym nie zastanawialam. Pozdrawiam
                        • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 15:19
                          smile dzieki dziewczyny
                          • izas11 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 22:53
                            Ja też robię test w piątek i też dostaję świra. Obiawy jak zawsze posiadam
                            różne, ponieważ biorę luteinę i tak bardzo pragnę tej ciąży że mam pewnie
                            urojone obiawy.Życzę powodzenia.
                            • szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 07.02.07, 09:20
                              Nie dziekuje i rowniez zycze powodzenia. Najgorsze jest czekaniesad z jednej
                              strony juz bym chciala wiedziec a z drugiej boje sie wyniku. Mnie teraz jajnik
                              ( ten z cialkiem zoltym ) mniej pobolewa i nie wiem czy to zle nie wrozy? U
                              ciebie jak z tym jest, bola cie jeszcze jajniki?Pozdrawiam
                              • izas11 Re: Rozpulchnienie macicy 07.02.07, 11:35
                                Ja jestem pełna obaw ponieważ pobolewa mnie dół brzucha. Tydzień temu bolał
                                mnie bardzo jajnik, a teraz już nie. Mam napięcia i skurcze macicy. Boję się że
                                idzie @@@
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka