szyszka39 04.02.07, 22:16 co macie na mysli? jak to czuc?jestem po 4 IUI i wlasnie chcialabym potwierdzic moje obserwacje, jednak nie wienapisacm czy to to.Mozecie opisac wasze odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 16:33 podbijam temat, jak jak mam to sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 17:50 tu zapytaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 19:30 to chyba nie jest dobry pomysl, one nie mamja cykli stymulowanych i 4IUI, ale dzieki za pomysl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 20:22 Szyjka jest szyjką bez względu na to czy organizm jest wydolny hormanalnie czy trzeba mu pomagać a ciąża po iui nie różni się od ciąży z naturalsa. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 05.02.07, 22:24 jeszcze jedno pytanie. jak sie zmieniaja scianki pochwy? Bo u mnie sa bardzo miekkie,wlasnie okreslilabym je jako ROZPULCHNIONE tylko nie wiem czy to przez luteine kt.biore dopochwowo czy moze... W piatek mam testowac(zalecenie lekarza) i torche zaczynam schizowac,przpraszam za glupie pytania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 09:48 To nie pytanie jest głupie tylko na forum brak dostatecznie mądrych (doświadczonych) do udzielenia odpowiedzi. Pozdrawiam i życzę ciążowego rozpulchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 10:05 Moja lekarka powiedziała ze na tak wczesnym etapie ciaży nie ma żadnego "rospulchnienia" macicy.Też miałam takie wrażenie bo jak sie czeka na ciaze to juz wszystkie oznaki sa dobre.Obecnie jestem w 36tc i dopiero od około 25tygodnia czyje "wypełnienie i rozpulchnienie", ale kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciaże i zwiazane z nią hormony. Pozdrawiam i życze zaciążenia Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 10:36 dzieki dziewczynki Dagus mi juz wszystko wytlumaczyla, teraz wiem ze to przez luteine, wszystkie objawy : rozpulchnienie, pobolewanie piersi i brzucha, pragnienie i sennosc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szarlota1 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 11:40 U mnie rozpulchnienie macicy w pierwszych dniach ciazy wygladalo tak, ze byla ona bardziej miekka, jakby szersza (taka jakby napuchnieta zabka , a przed @ robila sie zbita i twarda. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 11:44 ja rozpulchnienie zauważylam z tydzień po pozytywnej becie, ale wcześniej w ogóle się nad tym nie zastanawialam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izas11 Re: Rozpulchnienie macicy 06.02.07, 22:53 Ja też robię test w piątek i też dostaję świra. Obiawy jak zawsze posiadam różne, ponieważ biorę luteinę i tak bardzo pragnę tej ciąży że mam pewnie urojone obiawy.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Rozpulchnienie macicy 07.02.07, 09:20 Nie dziekuje i rowniez zycze powodzenia. Najgorsze jest czekanie z jednej strony juz bym chciala wiedziec a z drugiej boje sie wyniku. Mnie teraz jajnik ( ten z cialkiem zoltym ) mniej pobolewa i nie wiem czy to zle nie wrozy? U ciebie jak z tym jest, bola cie jeszcze jajniki?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izas11 Re: Rozpulchnienie macicy 07.02.07, 11:35 Ja jestem pełna obaw ponieważ pobolewa mnie dół brzucha. Tydzień temu bolał mnie bardzo jajnik, a teraz już nie. Mam napięcia i skurcze macicy. Boję się że idzie @@@ Odpowiedz Link Zgłoś