jagusia81 21.02.07, 20:57 witaj mam pytanko z postu dowiedziałam sie że też leczysz sie u tomanka czy możesz mi napisac jak wygląda stymulacja jak on ma wizyty tylko raz w tygodniu ja mam mieć pierwszą stymulacje owulaci dzięki aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun32 Re: do sun32 i dziewczyn z provity 22.02.07, 09:55 Witaj Aga Na usg podczas stymulacji idziesz do innego dr który akurat jest w klinice. Chyba najczęściej jest dr Grettka. Kiecka jest dwa razy w tygodniu. Reszta to nie wiem. W weekend zawsze ktoś jest. Lekarz Ci powie kiedy następne usg i potem do pań z recepcji mówisz na kiedy mają Cię wcisnąć U kogokolwiek się nie leczysz to zawsze jest tak samo. Nie byliby w stanie przyjeżdżać na każde nasze podglądanko. Powodzenia życzę Znam Cię z pogaduch Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia81 Re: do sun32 i dziewczyn z provity 23.02.07, 16:48 dzieki za odpowiedz bardzo mnie to nurtowało Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: do sun32 i dziewczyn z provity 23.02.07, 21:55 Proszę bardzo Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś