dronka3 07.03.07, 08:34 wczoraj miałam odebrać receptę na difereline, ale lekarz zastanawia się nad zakończeniem tej kuracji, jutro będę miała usg i diagnozę - dalej zastrzyki lub stymulacja cyklu. jutro się dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olowa1 Re: nowe przede mną? 07.03.07, 19:27 ja jestem na podobnym etapie , właśnie zakończyłam terapię zastrzykową i czekam na @ a może coś się wydarzy , jakaś niespodzianka a jeśli nie to czeka mnie laparoskopia a razem z nią nowe nadzieje.Tobie natomiast życzę dużo szczęścia , myślę że nam się uda (prędzej lub później) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
remka1 Re: nowe przede mną? 07.03.07, 20:20 Przede mną też coś nowego...może wreszcie ten monitoring dojdzie do skutku ...a potem zapadnie wyrok...kolejne wyniki badań hormonów przyprawiają o zawrót głowy, załamują...niby nigdy nie jest straszliwie, ale zawsze ponad normę albo blisko górnej granicy.Już niedługo zapewne też usłyszę o laparoskopii.Życzę nam wszystkim powodzenia i dużo siły walki o swoje szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś