sylvia22 05.04.07, 12:49 Diewczyny , w którym dniu cyklu miałyście tranfer zarodków? U mnie strasznie długo trwa stymulacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek29 Re: transfer 05.04.07, 12:57 nie martw sie..u mnie tez bardzo dlugo trwalo..i chyba w 22 dniu cyklu byl transfer...i nie byl on z blastocyst..tylko z kilukomorkowcow.. niestety nie udalo sie.. ale zycze Ci powodzenia.. k. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia22 Re: transfer 05.04.07, 13:23 Wyglada na to,że u mnie to będzie 24 dzień cyklu Późno trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: transfer 05.04.07, 13:51 dziewczyny w trakcie stymulacji jesteście poddawane działaniu analogów, które hamują zdolności wydzielnicze przysadki mózgowej, podaje się Wam gonaodtropiny, które w sposób niezależny od waszego oranizmu mają doprowadzic do wzrostu endometrium i dojrzewania pęcherzyków. Zatem o jakim cyklu tu mowa? Tu już nie ma czegoś takiego jak dzień cyklu. I dnia cyklu się nie liczy i nie ma on absolutnie znaczenia. Teraz znaczenie maja tylko terminy, które podają Wam lekarze Odpowiedz Link Zgłoś