adionka 15.05.03, 15:03 Dziewczyny, moze to smieszne pytanie, ale jakie pozycje sa najlepsze na poczecie dzidziusia? Czy to prawda, ze po stosunku powinno sie 30 min lezec z podniesionymi do gory nogami? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! IP: *.toya.net.pl 15.05.03, 19:00 Podobno najlepsza pozycja to od tyłu. Wtedy penetracja jest najgłębsza i plemniki dostają się najbliżej jajowodów. No i oprócz tego faceci bardzo lubią tę pozycję. A dlaczego zapytaj swojego )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! IP: *.orasoft.net.pl 15.05.03, 20:16 Z tymi 30-toma minutami to może przesada ale ok. 10-15 to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 16.05.03, 10:31 Mi się udało zajść w ciążę w pozycji od tyłu, leżenie z nogami wysoko opartymi o ścianę 30 minut po seksiku. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna40 Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! 16.05.03, 11:59 Wierutna bzdura. Przecież plemniki w momencie wytrysku dostają się głęboko, a następnie przy pomocy witek wędrują dalej w głąb..... K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! IP: *.cvx.algx.net 18.05.03, 04:06 Pierdol sie suko.Nie kazda moze zajsc od tak sobie po szybkim numerku jak ty. Idz na forum o burakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna40 Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! IP: *.zeo 22.05.03, 14:36 Po twoich tekstach można wywnioskować, że pochodzisz z "marginesu społecznego". Odpowiedz Link Zgłoś
eberta Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! 22.05.03, 19:41 Pani już wszyscy (jak sądzę) dziękują za występ na forum niniejszym. Sugeruję poszukać innego forum (wątpię by na forum o burakach chcieli Panią) Odpowiedz Link Zgłoś
eberta Re: SEX - pozycje na poczecie DZIDZIUSIA?! 22.05.03, 19:43 eberta napisała: > Pani już wszyscy (jak sądzę) dziękują za występ na forum niniejszym. Sugeruję > poszukać innego forum (wątpię by na forum o burakach chcieli Panią) list skierowany - oczywiście do "gościa Gosi" Odpowiedz Link Zgłoś
roma52 Re: do Katarzyny40 22.05.03, 20:15 Nie sądzę, żeby to była bzdura, ja zastosowałam tą metodę pierwszy raz i się od razu udało, wcześniej jakoś nie wychodziło, w przypadku kilku moich koleżanek też tak było. Od lat są znane pozycje sprzyjające zapłodnieniu i lekarze je zalecają parom starającym się o dziecko. Zgadzam się, że jeżeli facet ma kolosalną ilość dobrych plemników to nie potrzebne są "akrobacje" jeśli jednak ta liczba jest powiedzmy przy granicy normy, to świeca pomoże większej ilości na dotarcie tam gdzie potrzeba. I jeszcze jedno, co byś powiedziała na propozycję, by wymieniać poglądy nie na zasadzie "wierutne bzdury" tylko pisania, że ty uważasz inaczej. Nie musisz chyba od razu wszystkich równać do szeregu w tak niedelikatny sposób. Ja przecież mogę uważać, że bzdury to ty piszesz, ale jakoś tego nie napisałam, pozdrawiam ))) Ps. inseminacje które przeprowadza większość ośrodków leczących niepłodność, polegają na podawaniu nasienia jak najbliżej szyjki macicy i leżeniu po tym zabiegu z nogami do góry.Idąc tokiem twojego rozumowania nie ma po co tego robić skoro plemniki i tak same dotrą gdzie trzeba. Jednak te zabiegi są wykonywane, może w wolnej chwili zastanów się dlaczego. Rozumiem, że ci wszyscy lekarze to dla ciebie ludzie nie znający się na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś